Meh klik kejap~

Friday, March 9, 2012

Weekend yg padat...

esok kne bangun awal utk gerak awal dr umah utk mengelakkan jem di kl utk tidak lewat smpai ke midvalley utk tidak bersesak2 dengan ramai org...sbb...esok ade expo baby~!!weheee~!!syioknye shopping~!!

tp...tp...brg yg nak dibelinye bukan byk pun...aku juz aim breast pump and pampers baby je...yg lain da ckup...n klu terikut nafsu rambang mata, mungkin terbeli brg2 yg tk sepatutnye...heee..:P

oh~!pas da g mid, aku nak g serbu sogo plak...dgr2 cam ade sale baju baby kat sane...ok mmg mak aku tk bg beli lg...tp klu dpt 2 - 3 helai baju lg pun ok kowt...70% tu...pegh~!tkkan nak lepaskn camtu je kan...hehehe...:P

ari ahad, mak aku ajak g kenduri kawen kat rawang plak..huh~!aku mmg suke g kenduri kawen sbb dapat makan...bhahaha...:P

errr..klu ikutkan aku ade 3 kali je weekend kan...itu pun klu aku beranak ikut due...klu terberanak awal, ntah2 ade 2 kali je weekend ataupun weekend ni adelah weekend terakhir aku nk berenjoy berdue same en donut...jd harus lah menggunekan weekend dgn sebaeknye~!!

**tp mak aku ckp, mcm bersalin lewat...mak aku selalu ckp aku akan overdue...huhu...**


2 comments:

  1. Wah,,syok nak pi baby expo. Banyak ke shopping tu? I xdpt pi baby expo, hubby ada hal. sob2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tk best lgsg expo tu...kecewe gler...bulan 7 or 8 ni rase cam ade expo lg kat midv...rasenye lah...:)

      Delete