Meh klik kejap~

Wednesday, March 7, 2012

Time bila baby nak keluar..??

member aku yg dah beranak 3 ade ckp ngn aku, mase da last2 pregnant ni cuba tgk baby plg aktif time bila...time pagi ke, ptg ke, malam ke...sbb mase die plg aktif tu lah baby akan keluar...maknenye waktu kte beranak la...

skang budak kecik aku ni aktif memalam...dlm pukul 10 malam ke atas smpai aku tertdo...tktau la budak kecik tu tdo bila...hihi...so adekah budak kecik ni akan keluar time2 camtu...??

dlm mase 2 minggu ni, adekah budak kecik ni akan bertukar2 keaktifan die...??yelah mane tau tbe2 mnggu depan, die aktif time siang lak..huh...k ikut suke baby la ye nak keluar time bile...hospital tak jauh mane pun...heeee..:)

5 comments:

  1. ouwh! camtu ea? baby na aktif dr magrib sampai la nak tido.. rase mcm dia dancing tonggeng2 bontot je dlm perut ni.. hahaha =)

    ReplyDelete
  2. cm2 ke?
    baby ekin pon aktif waktu malam....

    ReplyDelete
  3. Yehh? haha. Dulu baby aktif memalam time nak tidur, and yess dia keluar pukul 11.43pm.

    ReplyDelete
  4. yer ar..ade orang cakap macam ni gak saye..sekarang baby saye aktif waktu pagi sampai tengahari..oohh..harap2 tak kene waktu pejabat..mau gelabah satu opis nanti...:)

    ReplyDelete
  5. sy mase bulan 8 ari tu, baby suke aktif waktu pg..time2 nak g keje tu..suke betul bercanda dlm perut...masuk 9 bulan, waktu siang pasif betul...tp waktu mlm, sgt2 aktif...huh...cuak~!

    ReplyDelete