Klik sini. Terima Kasih :)

Thursday, July 6, 2017

Collagen Powder Shaklee Terbaik

Kebaikan collagen pada diri manusia terutamanya wanita

  1. GEBUKAN KULIT
  2. RAPATKAN ASET WANITA SELEPAS BERSALIN
  3. KENCANGKAN PAYUDARA
COLLAGEN SHAKLEE POWDER dalam setiap satu sachet mempunyai 4000mg Red snapper scale RSS

Kalau kita tengok content collagen ni sangat tinggi dos dia. Dos yang mencukupi untuk repair kulit anda dan kekenyalan tisu anda.



Macam kulit bayi baru lahir. Begitu halus, gebu dan anjal. Sebab kaya dengan collagen.

Tapi bila makin berusia, kita akan kekurangan collagen. Makin hilang.

Maka,
  • Kulit jadi nipis
  • Kedut mula kelihatan
  • Kulit makin gelap dan kusam
  • Ada lingkaran bawah mata

Collagen yang terbaik mestilah dari sumber haiwan dan bukan tumbuh-tumbuhan atau buah-buahan.

Collagen Powder Shaklee menggunakan sisik ikan merah (Ikan merah adalah ikan laut dalam). Maknanya collagen Shaklee sangat tough. Tak mudah rosak dengan pencernaan. Sangat hakus sehingga dapat diserap ke dalam usus dan dibina semula dalam struktur kulit.


Selain itu, terdapat Vitamin C, B-Complex, Probiotics untuk perlindungan kulit dari kuman.



Saya yakin dengan collagen Shaklee sebab setiap produk Shaklee diuji oleh pihak ketiga. Contohnya Harvard University. 

Mereka ini bukan saintis Shaklee tapi saintis pihak ketiga supaya tiada unsur bias. Produk Shaklee dicipta oleh saintis. Bukan orang biasa atau owner produk. Maka ia SELAMAT digunakan.

Collagen selain repairkan kulit, cerahkan kulit dan tegangkan semula, ia juga membantu menegangkan ligaments. 

Maksudnya, orang melayu suka panggil urat. Urat peranakan la. Urat segala urat.

Contohnya otot wanita selepas bersalin akan menjadi longgar sedikit. Lantai pelvis yang support peranakan/rahim juga akan kendur sedikit. Tapi bila mengamalkan collagen, ia akan menegang semula.

Payudara pula bila semakin kita berusia semakin hilang collagen. Collagen hilang disebabkan aktiviti kehidupan. Senang nak tengok, contoh orang yang kerja lasak seperti wanita cleaner. Kulit lebih kusam berbanding wanita yang bekerja di pejabat.
Pekebun akan lebih nampak tua dari pekerja pejabat.
Pekerja pejabat yang selalu stress akan nampak tua dari pekerja yang kurang stress.
Sebabnya kehilangan collagen bergantung pada cara kehidupan seseorang.

Dalam collagen tiada gluthione dan tiada agen pemutihan. Yang memutihkan kita secara semulajadi adalah collagen dan Vitamin C.

Collagen juga tiada kena mengena dengan cyst atau fibroid. Apa kena mengena makan protien dan buang? Semua makanan diserap dan akan beri kesan pada kulit. Contohnya awak makan anggur ada banyak antioksida. Kulit akan cantik. Ke anggur tu jadi bahan buangan sehingga awak tak dapat vitamin dalam buah tu.

Jadi selagi kita semakin berusia, collagen semakin hilang. Nak awet muda memang kena topup collagen.


Percaya atau tidak kalau saya katakan Collagen Powder Shaklee adalah yang terlaris di pasaran.

*****************************************

Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee


Wawa
SMS/Whatsapp 012-6878687
Shaklee ID : 1269103
Pengedar Sah Shaklee Kajang, Bandar Baru Bangi, Putrajaya

atau

Kami juga mengalu-alukan anda untuk terus order produk Collagen Powder Shaklee secara online menggunakan credit card/debit card melalui link dibawah ini.

 Order Shaklee Sekarang!




**Disclaimer : Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.