Meh klik kejap~

Tuesday, March 27, 2012

Serasi bersama~!!haha...

baru aku tau yg en donut pun dlu keluar dr perut mama nye 2 minggu lewat...aku pun lewat 2 minggu...maka possibility budak kecik nak keluar lambat pun amat lah besar...

errr...ptg ni aku checkup, so papehal kte dgr plak cik puan doc/nurse ckp ape...mak aku ckp selalu dorg bg tempoh dlm seminggu, klu tk keluar jgk kne serah diri...wuwuwu~~~

smlm da start minum air selusuh...n mil dlu pun minum mase da smpai due...so tkde ape yg perlu di risau pasal air selusuh...sempat smlm pas minum n sapu kat perut tetbe wat gimik sakit kat en donut...cuak die...hihihi...

semoga semua nye dipermudahkan...aminnn...:)

3 comments:

  1. Salam kenal mommies to be!
    thanks jenguk blog sy..sy singgah sini n follow kamu juga..~♥

    Oo..budak tecik x nak kuar lg yer.. syok duk dlm tummies si mommies ea..?? :)
    xpe, sabar je la..baby ready nnt die bg hint2 kat mommy nak kuar la kan..sure sgt excited kan! :)
    hope everything's going fine.amiiin...

    ReplyDelete
  2. Ha'ah, elok dh tu minum air selusuh awal2. Then berdoa je serah semuanya pada Allah s.w.t. Semoga semuanya selamat ye Wawa.

    ReplyDelete