Meh klik kejap~

Friday, March 2, 2012

Serbu Nilai 3 & Chow Kit~!!

esok punye plan nak g Nilai 3 and Chow Kit...

g Nilai sbb nak cari kain..kain utk pakai mase bersalin nti...bukan taknak pakai kain batik, tp takkan la nak g check baby kat klinik pakai kain batik kan...aku tk berkenan sungguh tgk mak2 yg g klinik pakai kain batik je...**ok sorry sape2 yg pakai kain batik g klinik tu...ngeee...:) ** nak pakai seluar mmg kompem mak aku tak bg...jadi pk pnye pk, kene cari kain yg sarung tu ataupun lebih dikenali kain cinderella...haaaa..boley gtu...??tgh2 pantang pun nk jd cinderella...muehehe...:) **eh aku ade tau 3 pasang kain batik...tp pakai mase mule2 bersalin je kot...heee...:)**

Chow Kit lak sbb aku mau mencari set bersalin nona roguy, bengkung, barut n ape2 lah yg berkaitan ngn aku mase bersalin nti...haaa....gtu...da masuk 9 bulan baru duk terhegeh2 nak cari brg tu sume kan...taktau la aku mampu berjalan ke tak...tp klu bab berjalan, merayap, aku kuat cket..walaupun dah cam terhuyung hayang, tp cover baek punye sbb taknak en donut perasan n ajak balik terus...owh no no no..tk puas lg nak merayap hokey~!

aku nak beli tungku sekali sbnrnye..tp sedare aku dgn baek hati nye mau g amek batu sungai wat tungku...haaa ..save cket duit aku....eh duit en donut...hihi...

klah, da lapar..nk lunch...bye~!!

12 comments:

  1. xkan nak g klinik pakai kain batik plakkan?
    segan je....
    hehehehe
    ekin pon xnaklah
    nseb bek dah ade kain cinderella tue

    ReplyDelete
  2. erkkk g klinik pakai kain batik? ada ke? mcm x pernah tgk lg stakat ni...hihi

    ReplyDelete
  3. ekin: tu lah..yg kte ni baru la nak mencari kain cinderella...dlu mase bujang2 tanak pakai kain lgsg..:P
    nana: stp kali checkup mst jpe mommies yg pakai kain batik...takut tgk sbb takut trlondeh...hihi..:P

    ReplyDelete
  4. hehe..ika pakai je kain batik masa cek kuning baby dulu..tp tu kat kg la..dekat sibu xla..malu...
    cuba tgok kat fb ni..mcm murah jugak promo NR dia.. Mummybabyshop Set Bersalin Lengkap
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002283486180

    ReplyDelete
  5. ika: thanx~!nona roguy sgt murah...tp nk tgk kat chow kit dlu mlm ni..klu chow kit mahal, beli online je lah..dapat free gift~!hihi

    ReplyDelete
  6. nt share ye story p nilai 3 n chow kit, hihi

    ReplyDelete
  7. sama2..ika pun dah terbeli yang mahal baru jumpa page nie..huhu

    ReplyDelete
  8. Hi to every body, it's my first pay a quick visit of this web site; this website contains amazing and really good information for visitors.

    Have a look at my web page buy kyocera solar panels uk

    ReplyDelete
  9. Aw, this was a really nice post. Finding the time and actual effort to produce a great article… but what can I say… I
    procrastinate a whole lot and don't seem to get nearly anything done.

    Also visit my webpage: http://wiki.tribalharmonix.org/index.php?title=Don_t_Let_Extensible_Marks_Occupy_Your_Body

    ReplyDelete
  10. I'm extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays.

    Look at my weblog ... www.gorillabaseball.com

    ReplyDelete
  11. I could not resist commenting. Perfectly written!


    My weblog; stretch mark lotion

    ReplyDelete
  12. I've read a few just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you set to create this sort of fantastic informative web site.

    Feel free to surf to my weblog: Wikilegal.Cl

    ReplyDelete