Meh klik kejap~

Saturday, March 31, 2012

Update 40 weeks~!!

bile da masuk 40 mnggu ni, baru la aku rase mcm org mengandung yg betul2 tgh sarat...sbb badan aku da makin lemah...nak jalan mmg betul2 tak larat **tp nafsu berjalan kuat lg...pantang klu en donut ajak keluar...laju je...!** pinggang lak da rase mcm ke hape...nak jalan pun terkedek2 je cam itik balik reban...**hamek ko..dlu eksyen sgt boley jalan laju2...**


skang kejadahnye plak tetbe kaki aku nak bengkak balik pas 2 minggu lbeh da surut **dkt 3 minggu gak la..**...grrrr~!!so kesannye, nak berjalan pun mule la terhencot2...dah 3 ari kaki mbengkak dgn jaya nye...ari ni wat spot check kat kaki, tgk masih membengkak...wuwuwu~~~


dan skang dah seminggu aku tak berape nak lena tdo...sbb tak selese...kdg panas...kdg takleh nak melentang...bile mengiring, lenguh plak...smpai tangan kebas2...terutame hujung jari...cam makin kritikal lak...pastu tambah lak asek nak g toilet...nak bangun tu pnye la susah....mcm angkat berat 20kg plak...eh tp mmg tgh angkat lebihan berat 23kg pun skang...hahaha...:p  adei...


aku mghitung hari je sblm di induce nxt week...n aku akan redha je klu aku kne czer pun...klu boley mmg la nk normal kan...tp hati aku berbisik jahat ckp kemungkinan mcm aku kne czer je...wuwuwu~~


pesanan kpd anak: "anak, kte ade 3 ari je lg...jadi kamo pun kne berusehe keras utk keluar ye...mama akan sokong anak...hiyakkk~!!"

1 comment:

  1. hehehe
    semoga baby cepat keluar yerk
    wawa pujuk2lah skit

    ReplyDelete