Meh klik kejap~

Sunday, March 25, 2012

Errr...da 40 weeks~!

bling2~!!errr...tak beranak2 lg aku neh...ari ne da 40 weeks...esok EDD aku 26 Mar 2012...tp tanda2 nak beranak non ade seyh...gi mana neh...hihi...tkpe lah..mungkin budak kecik ni mau keluar same bday mcm papa nye 29 Mar nti kot...huhu...


bile tgk mommies lain yg da beranak, mst ckp ala bestnye dorg...mood aku pun jd excited siap pujuk baby cepat la keluar...heee...:) tp bile budak kecik buat taktau je n relex je duk dlm perut, ok fine...suke ati la baby nak keluar bile...klu 40 minggu aku ley tnggu, tkkan dlm beberape ari aku tkley tnggu kan...


next checkup aku 27hb ni...so kte tgk je la nurse or doc ckp ape...nk tnggu lg seminggu atau serah diri kat hosp...huaaa~!!klu serah diri maknenye kne pakse beranak la kan...en donut tak nak aku kne pakse2...die ckp, biar lah baby tu keluar sndiri...klu nk tnggu die keluar sndiri ntah bile plak ye...hehui...


sempena ari ni ari ke 40 minggu...tu je kot nak hupdate...


psstttt...doa kan aku cepat2 beranak...tk sabar nk tgk budak kecik ni...hihi..:)

2 comments:

  1. saya yang 39weeks ni pun tak sabar nak jumpa baby ni ha...sume kengkawan yang due date lebih kurang dah bersalin...wuwu...entah2 baby dah sedap duduk dalam perut mama kot...hihi...:) pape pun, all da best ya...semoga dipermudahkan, insyaallah..:)

    ReplyDelete
  2. baby sedap duk dlm perut sbb makanan best2 je mama die telan...tu yg takmo keluar kot...hihih...:P

    ReplyDelete