Meh klik kejap~

Monday, March 12, 2012

Thanks my en Donut~!

kehadapan my kesayangan en donut...

thanks manyak2 sbb byk sgt membantu isteri kamu ni sepanjang sy pregnant...
klu sy tk pregnant pun, mst kamu byk membantu jgk sbb isteri kamu ni sgt lah pemalas...kan...??

errrr...tktau nak cakap ape dah...tp thanks sgt kepada kamu...sy bersyukur dapat suami yg rajin, penyayang n kuat bebel spt kamu...dan thanks sgt menerime diri sy seadenye...

**mase ni tgh dgr en donut bersilat di dapur sorg2...nak tlg, tp tk larat...rase cam bersalah cket...cket je la...klu byk da gagahkn diri ke dapur gak...sori yang~!!**

love,
dolly


gmbar gedix mse bercinta...

da jadi laki bini...mase ni baby belum ade lg dlm perut...hihi...:)

2 comments:

  1. u pakai ape eh... kulit muka u licin mulus gitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr...pncuci muke pakai loreal...muke lak pakai cream loreal atau nivea n alas dgn c bright simply siti...tp skang pakai ape pun tk jalan dah...kusam je muke...hihi...:P

      Delete