Meh klik kejap~

Friday, March 9, 2012

Hari ni last day kerja..weheee~!!

aaaa...baru nak masuk 38 minggu aku da gedik nak cuti...hahaha...disebabkan da lemau n perasaan malas membuak2 nak g kerja, aku pun termintak la cuti awal...hik3...errrr...tp kerja berlambak ni...ari ni try buat pape yg patut...ceh~! byk keje tp sempat menghupdate blog...

2 minggu kat umah nti, mcm2 aku nak buat...nak basuh baju budak kecik utk 2nd round plak...pastu nak jahit tilam kekabu yg tertangguh2...jarum patah...tu yg takleh jahit...alasan je lbeh~! hihi...oh aku cuti nti, aku still duk umah sndiri...maknenye aku duk sorg2 la kat umah nti...malas nak balik umah mak...sbb..malu la klu nti aku nk terberanak, mak aku tgk...hihi...boley lak camtu...:P

lg pun, nak beranak nti bukan sakit2 terus beranak kan...at least 12 - 14 jam..ni aku bace info dari diari hamil...so sempat lah klu tnggu en donut balik umah kan...nk tnggu die abes keje pun tkde masalah agaknye...hihi...gler riak~!!terberanak sorg2 kat umah tau lah...:P

k nak sambung keje...bye~!


3 comments:

  1. mmg jiwa kental la awk nk beranak sorg2.. hehe klu sy, blk umah mak je, untung dilayan cam puteri, hahaha

    ReplyDelete
  2. Wah, beznya dh nk cuti dah. Mesti xsbr dh tggu baby kuar ni.

    ReplyDelete
  3. dah nak jejak 38weeks..
    dekat sgt dah..
    sy ri tu 38weeks 6days dh bersalin..
    moga selamat bersalin yer..=)
    take care!

    ReplyDelete