Meh klik kejap~

Wednesday, February 29, 2012

Lagi-lagi checkup 36weeks~!

smlm g check up kat KK Bangi..dtg lambat cket...tp boley senyum lg sbb tk ramai org..ngeh3...suke aku tgk kerusi banyak yg kosong2...

so cam biase g daftar, tnggu turn...semua ok...berat naik lg 2kg...bermakna da 71.5kg...**ok nanges laju2...camne nk kecik balik cam dlu ni...**

dah timbang berat, wat urine n hb test, tnggu lagi...tp yg best baru duduk 15mnt da kene panggil...sbb smlm jpe doc...tu yg takyah nk tnggu lelame...klu tk lemau gak la duk kat klinik tu kan...hihi...masuk2 je bilik doc, doc tu terus suruh aku baring...nak scan...**oh baru tau gov pun ade scan2 ni ek...** tp kan doc tu bosan gler...lg best kowt nurse2 yg check...mulut dorg banyak tnye tu tnye ni...info pun aku rase lg lengkap dr doc ni...haih~!

mase die scan, aku tk excited mane pun...senyap sbb malas nk layan doc ni...pas da scan, konon nak print la kowt gmbr nk tepek kat buku pink...tetbe je die ley ckp, "eh tak save ke td..." k sebaek la aku tk kecewa lgsg sbb tk dapat nk tgk gmbr baby...agaknye aku da ade gmbr 3d/4d, tu yg wat dono je...

pastu die tulis ape ntah kat buku pink aku tu...mcm syok sndiri je...tkde ckp pape ngn aku...da abes tulis, die juz ckp klu da ade tanda2 nak bersalin terus g hospital...bile da bersalin jgn lupe inform dorg...aku angguk kan aje...malas nk tnye pape...

so next check up 6 March 2012...jumpe nurse...heeee...aku suke...:)

1 comment: