Meh klik kejap~

Sunday, February 12, 2012

Selesai sudah basuh baju budak kecik...

Heh~!smlm dgn jaya nye berjaye jgk mbasuh baju n brg2 lain bdk2 kecik...settle...da asingkan mane nk bawak g hospital n mane nak bawak g umah mak...cuma beg nk g hospital n bekas nk letak brg2 budak kecik tu je yg tk beli lg...

best betul basuh baju beliau smlm...rase mcm die da ade je...hik3...eh~!tp mmg die da ade...cume dlm perut je...ngeh3~!!


pureen pnye ni mcm wangi je aku bau...bau baby...tp org ckp tkde bau..tktau la idung aku sumbat ke hape...

baru ade 10 helai baju..tu pun mak aku da bising ckp byk..hehehe..

tk sabar nk tnggu next expo ujung bulan 2 ni kat klcc...nak shopping lg~!!weheeee...!!mntak2 mase tu larat bejalan....:)


kbai~!!


4 comments:

  1. waa..sudah basuh baju..best kan..ika dulu amik masa seminggu baru siap..tiap2 hari basuh sikit2..hehe..
    sudah nampak baju pinky2..baby gurl eh??hehe..
    congrats..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best~!ugh..seminggu??mst byk baju baby kan...hihi..:)
      3 kali scan mmg baby girl...tp takut la jgk keluar2 nti tetbe je jd baby boy..hik3..:P

      Delete
  2. xla banyak.. tp basuh asing2..mula2 basuh napkin dulu..esoknya pastu basuh selimut ngan towel..pastu basuh baju..hari tbangun lewat xbasuh..kelamkabut nak pegi keje..hehe..sbb la jadi seminggu..

    ReplyDelete
  3. Wahh...aku baru je post entri macam ni...huhu~~~

    ReplyDelete