Meh klik kejap~

Sunday, February 12, 2012

Tilam kekabu utk budak~!

tetbe je aku rajin nak buat tilam kekabu utk budak kecik ni...bukan pndai pun...tp setakat jahit2 yg simple mimple ni boley kot...kot la..klu tk boley, mmg aku campak je kain ni kat dlm bilik stor..beli da siap lg senang...tp mahal sgt kowt~!!huhuhu...

jadi ape la salahnye aku mbazir wet cket utk beli kain yg tak smpai RM20 hengget ni n kekabu pun mmg da sedia ade..mak aku la yg bg suruh aku buat...errrr...sbnr da lame mak aku bg suruh buat, tp da masuk 8 bulan ni baru la terhegeh2 nak buat...hihihi..itulah aku...malas...suke wat keje last mnt...

so td ngn gigihnye g nagoya kat tesco kajang utk cari cadar budak kecik ni...balik je terus basuh sblm proses potong memotong...kene wat cepat2...klu da dtg malas aku, mmg susah nk stat kerajinan ni balik...

angry bird..??aku bukan lah kenan sgt ngn katun angry bird ni...tp disebabkan sume kain tu gmbr angry bird maka aku pun tutup mata je lah beli kan...en donut lak hasut2 suruh beli jgk angry bird tu...ok la...rembat jgk la...ngeh~!!

jd aku pnye target siapkan tilam ni seminggu je...klu lebih dr seminggu tk siap2 mmg aku perapkan je lah dlm bilik stor n beli baru je senang..hihihi...**klu malas, melayang la RM200 ngko..**


kain yg sudah dibasuh dan sedang dijemur...erk~!!jemur memalam  plak..huhu...

2 comments:

  1. bestnya kalau reti jahit sendiri..
    seronok baby mama dia yg buat tilam sendiri..
    chaiyok2!!ika bagi semangat.. =)

    ReplyDelete
  2. hahaha..harap2 impian tidak menjadi angan2...aminnn~!!

    ReplyDelete