Meh klik kejap~

Friday, February 24, 2012

Expo KLCC..

menunggu entry2 dr m2b yg pergi expo klcc ari ni...nk tau jgk ape yg ade kat sane...banyak ke barang die...murah ke...aku tk g kowt yg kat klcc tu...sbb en donut ckp tmpat die sgt besar n takut aku tk larat nk berjalan...yee...bile ingat balik, mmg sgt2 besar tmpat die...aku penah g expo mnde ntah...mmg tk larat nk jalan...tu belum kawen lg tu...heee..:)

sbb kedue lak, gaji tk masuk lg maaa...setakat nk g cuci mata, kang aku yg sayu sbb tkleh beli mcm2..so better tkyah pegi n tnggu je yg expo mid valley tu..**baby jgn keluar cepat2 tau...nak keluar lpas expo nti ek...hihi..**

sape2 yg g expo klcc tu sila lah menghupdate story n amek gmbr bannyak2...tak sabau nk bace...hihi...makaseh~^^

2 comments:

  1. akak memang jarang gi @ tak pernah gi.. atas sebab2 tertentu.. tapi teringin ngat...
    bestkan dapat beli barangan dengan harga amat berpatutan..

    ReplyDelete
  2. Wa, tak besar pun sebenarnya. Mak buyung yang sarat ni pun larat nak pusing Wa. :)

    ReplyDelete