Meh klik kejap~

Saturday, February 18, 2012

Tilam kekabu budak part 2~!!

wahhh gtu...sudah ade part2 plak kan...hahaha...ok2...cter pasal tilam kekabu, ari ni siap lah bantal kekabu utk budak kecik kesayangan aku dan en donut...walaupun tk smart mcm yg jual kat online tu, tp cam bangga cket la sbb aku boley buat tilam tu walaupun tak pandai menjahit sgt....**mood: riak kejap..** hahahha...

sbnr aku da tersilap potong...bile da siap baru la aku garuk2 kepala sbb tilam tu kecik sgt...klu mak aku nmpak kompem pok pek pok pek tk benti2 kan...jadi aku name kan tilam kekabu ni "tilam newborn"...sbb aku rase mse pantang je die boley pakai...hihihi...pastu tk boley da...haish~!!tkpe lah...baju pun ade gak ikut umur kan...ade yg newborn pnye, ade yg 3-6m n seterusnyeeee....heeee...:)  mbazir...??tk sgt la sbb kain tu aku beli tk smpai pun RM20 hengget..kekabu lak mak aku bg free...jd tk rase sakit ati sgt lah....hihi..

lg pun en donut ade ckp, tilam tu boley letak dlm kete klu budak kecik tu da besau...kire klu balik kmpg boley la die golek2 kat belakang tu dgn sedapnye sbb tilam kekabu kan...hihi...

tilam newborn utk budak kecik sy...heee...:)

aku ade beli lg kain sbnr nye..kain ni mmg taste aku la kan...harge die agak mahal cket dr kain angry bird tu...tilam ni aku nak buat size katil budak kecik tu...kire besau gak la....nti da siap aku name kan tilam tu plak...hihihi...:)

target nak siapkan dlm next week gak..kne cepat, sbb skang pun aku tk bape larat sgt nk wat keje...n mane la tau cepat plak aku terberanak kan...phew~!!

tilam utk kesayangan aku...tk sabo nk tgk die golek2
kat atas tilam ni...

6 comments:

  1. comelnya tilam baby! mekasih yer jd follower sy. lep[as leh share2 cite pasal baby yer hikhiks ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cket lg cter baby je keluar...hihi..

      Delete
  2. bestnya dah siap..hehe...kagum ngan org pandai menjahit nie.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tp kecik sgt...mak pun da bebel2...haha..almaklumla hentam kromo je...

      Delete
  3. salam. hi kita new follower awak
    comel lah tilam kekabu buatan sendiri.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi..thanx ye...nk beli mahal sgt..buat je la mampu...:)

      Delete