Meh klik kejap~

Monday, February 13, 2012

Rindu same itu budak....

tetbe mlm ni cam rindu2 plak kat budak kecik ni..walaupun die ade je dlm perut, tp agaknye tk dapat nk tgk muke die, pgg2 die, cubit2 pipi die, rase cam die jauh di mata plak ye...hihihi...mcm mane la agaknye klu baby da kuar, aku plak kne g keje, pisah 8jam ngn budak kecik tu....mst rindu gler2 kan...**ok, cukup2 la berangan utk ari ni...**

jadi sbb rindu ngn budak kecik, aku same en donut melayan video dan gambar2 budak kecik cenenot tu...

sejibam ikut muke papa...tkpe..org kate sejuk...ntah ape yg sejuk aku pun tktau...


video
budak ini mmg sgt bersopan santun bile nk wat scan...suke main nyorok2 kan...


sayang die sangat...tk sabar nk gigit2 cuping telinga mu...



3 comments:

  1. sama la ika dulu..asik dok teringat kat baby yg tgok ms scan..bila ckp ngan hubby..asik dok teringat la baby yg tgok td..dia kata..aii..kan baby tu ada dlm perut syg..hehe..

    ReplyDelete
  2. ekin: nti try la buat kt tmpat yg sy wat ni..klu baby tk tnjuk muke, tkyah kne bayar pun...klu dapat tgk, byr RM100 n dapat cd n plg penting puas ati...heee..:)

    ika: tu lah...rase rndu je kan..pdhal dalam perut je pun...sebaek lah ade cd, boley tgk2 klu rindu...hihi..:P

    ReplyDelete