Meh klik kejap~

Monday, February 13, 2012

Budak ini sgt aktif~!!


mlm smlm budak kecik ini sgt2 aktif...rase nak nangis pun ade...merengek la jgk aku smlm...sbb tk penah rase die seaktif tu...die punye tendangan, peghhh~!!senak~!!lg2 klu die buat tendangan due tempat dlm satu mase..satu kat tulang rusuk, satu kat pundi kencing...mmg terbaek lah...bile papa nye usap2 baru la boley senyap cket...tp sekejap je...pastu buat balik tendangan2 tu....

aku risau gak smlm...mcm2 aku pk ape die wat kat dlm tu...die tgh main2 ke kat dlm perut...ke die duk nangis2 ke sbb lapar nk susu...ke sbb tk selese badan sbb kembung perut...ataupun die tk selese sbb ruang da makin sempit...**ok merepek plak...eh~!tp mmg aku ade pk mnde2 tu smlm..hihi..**

lg satu, kdg2 die pnye pergerakan wat aku ngilu kat bahagian ari2...rase mcm tangan die terseluk keluar..boley??hahaha...tp mmg ngilu la...masuk pg td, 3 kali aku rase camtu...bile rase cmtu mst aku terjerit...terkejut..bukan ape pun...ngeh3..:)

dekat 2 jam die aktif, bile da slow cket **masih gerak tp tkde tendangan yg kuat2 lg..**, baru la aku tenang setenang2nye n tdo senyenyak2 nye smpai ke pagi...fuh~!!walaupun tdo kul 1 lbeh smlm, sebaek la boley bangun awal...klu tk mmg nk kne babab budak kecik ni...hihi..

da msuk 34wks ni mmg baby akan aktif camtu ke??huihh~!!klu stp malam die mcm tu, abes la aku...huk3...**erk~!!belum beranak lg..org kate klu da beranak, mmg tkley tdo lena dah..huih~!!**

3 comments:

  1. x sbr nak rs baby gerak kuat....
    skrg rs ngilu2 je....
    x kuat sgt

    ReplyDelete
  2. hi ekin...:)
    haha..dlu sy pun tk saba nk rase baby gerak...
    bace blog org, rase cam best je...tp bile da selalu sgt gerak, cam malas nk layan...hahaha..:P

    ReplyDelete