Meh klik kejap~

Thursday, February 23, 2012

Breast Pump comel~!

org amek yg ade kualiti, yg aku cbok nk yg comey...boley...??hahaha...

bukan ape, yg berkualiti tu mahal sgt la plak smpai ribu riban...aku cam segan2 plak nk beli kan...ntah byk ke cket susu aku nti, jd aku pun amek la yg murah2 punye...lg yg mahal2 tu tk bape nk comey...tk sedap mate aku nk pandang lelame...boley..??hahaha...:P

brand yg aku tringin nak pakai adelah brand MAM...kaler ijau lg...klu ade kaler pink mst lg comel~!!owh~!!pestime aku nengok, terus jatuh ati n aku da aim, mmg aku nk breast pump tu...tp aku hold dlu sbb dulu kala aku cam was2 nak beli ke tak mnde alah tu...terase cam tkde kepentingan plak...tp bile bace blog m2b ni, rase mmg kene beli lah...kowt la aku tk segagah org lain terus direct bf je...lg pun aku kan keje...so harus lah beli utk budak kecik kesayangan aku ni...

smlm aku survey harge kat kedai manjaku bangi...harge RM239.00 termasuk 2 botol susu...ok la kowt kan...nk pow en donut pun tk rase bersalah sgt...hihi...tp aku tgh tnggu nk terjah expo mid valley bulan 3 nti..**mntak2 aku tk beranak lg time tu...** mane la tau dapat diskaun 50% kan...tak menangis kesyukuran aku...tp klu kat expo tu tkde jual, terpakse la rembat kat kedai biase2 aje kan...isk3~!! **sbnr pestime nk g expo baby2 ni..tktau la besau mane expo tu...jakun jap**

comey tak..comey tak..??mate aku kate comey...:)


3 comments:

  1. nak tngu expo kat mid valley tue jugak
    hhuhuhuhu
    nak beli BP..

    ReplyDelete
  2. ok je pam manual.. akak selama ni guna pam avent manual je.. akak tgk skrg murah2 org jual online.. biasa rm280+ yg pam shj.. now boleh dpt serendah rm160 kot?! memang puas hati pam avent manual :)

    ReplyDelete
  3. wa, better cari yg set dgn cooler bag terus kot. biasa pakej lagi murah la. try la survey2 dlu. medela harmony pun ok jgak. try tgk kat web one baby world. esok try la usha kt motherhood expo kt KLCC dlu. kot la mac nnt budak tecik kesayangan dah kua ke.. kannnn? hihihi

    ReplyDelete