Meh klik kejap~

Monday, July 2, 2012

Kami : My Dear Warehouse Sales~

Sabtu yg sgt padat dr pg smpai ke malam kami merayap....ktorg de kenduri kawen kt KL, abes kenduri kawen g tasik titwangsa, ade urusan sulit kat ctu...hahahha....*kang aku rajin, aku cter urusan sulit tu...* pas settle urusan sulit tu, berderu g Puchong sbb ade warehouse sales kat sane....hewhewhew...mama nye yg terlebey excited...daddy nye follow je...annaila nye lg la wat tktau...yg die tau berak, berak dan berak...smpai 3 kali berak...mentang2 la tk berak seminggu...time2 nk merayap la die melepaskan hajat yg terpendam lame...

Smpai tmpat dituju, cam biase lah aku senyum meleret je...ekekeke...excited nok...ank berak pun tkmo tukar, suruh en donut yg tukar...mate aku duk la tgk org lalu lalang bawak brg yg dorg baru shopping...oh semakin terujaaaaa~!

memule masuk cam blur kejap...eh yg ni je ke...biase la pestime pegi, haruslah ade blur2 cket...pastu baru la nmpak jalan masuk ke dlm....mnde pertame yg ktorg nmpak stroller...en donut plg seksited nengok stroller sbb ade yg tk smpai rm100 n ade satu stroller tu harge rm100 tp smart gler ar sbb 3 roda...errr stroller idaman aku tu zaman2 tk kawen dlu...hahaha...

Mnde yg ktorg aim nk beli baby carrier n car seat...tp smpai sane biaselah rambang cket mata...klu laki aku dato' mmg aku beli semua...gagagaga....

kat ctu baju pun ade jual...tp tk santek...harga lak cam biase je...mcm bukan sales je...so malas nk beli...

bg aku harga boley la...tkde la murah sgt...tk jpe la plak harge smpai 80% potongan die...yg aku jpe byk 10% - 30% je...wah siap da kire tu...hahahaha....ala congak2 je la...kate kaki shopping...:p

So shopping kt my dear tu abes la dlm rm220...yg aku rase ktorg da jimat dlm rm100...ok la tu kn...heeee...sape nk bagi kan....wink2~!

beroperasi dlm kerete je....


mcm biase Annaila jadi bahan uji kaji....
muke berserah~
taun depan beli katil ni plak...katil ni die boley pakai smpai sekolah rendah...
ni lah brg2 yg dirembat...

5 comments:

  1. itu baby cot yang mahal tu kan... saya beli yg rm259 je...huhu..
    sama lah kita pergi hari sabtu

    ReplyDelete
  2. banyak jugak yang dirembat utk anaila.. :)
    syabas! jimat byk tu..

    ReplyDelete
  3. Katil tu mmg cantik and sesuai..sb saiz dia bole guna sampai besar..kumpul wet, nnt leh beli

    ReplyDelete