Meh klik kejap~

Monday, July 16, 2012

DD : Weekend yg best~

hewhew...ujung minngu yg aku rase plg best....dapat berjimba2 same en donut layan cter spiderman...Annaila??tnggal le ape lg...bhahaha...sorry la naila, awk terlalu kecik n bg peluang kat mama n daddy awak nk feeling2 berkapel blk ye...tp tu ar tk best nye klu tk bwk anak, kte terover mesra depan public, org da pndang2 kan...haaaa...takkan nk bawak sepanduk, "we're married~!"...gagaga...
*eh takde la over mane pun...setakat duk peluk pinggang n bahu je....tu budak sekolah pun da gedik buat kan...g marah budak2 gtu, ktorg pasangan HALAL~!*

ermmm....pergi berchenta skang tak bawak Naila, tp kne bawak breastpump plak kan...teringat lak cter yana yg die pump dlm wayang...aku tkde la pump dlm wayang...da la duk tgh2...kang org duk seronok tgk movie, tetbe dgr bunyi pelik dr bp aku...dr sume tgk movie, tetbe aku lak jadi bahan tontotan dorg sume...tkmo...tkmo....so aku pump dlm kete je...odw g Alaman n balik dr Alaman...huh...pestime wat projek dlm kete ni...ekekeke...:p

bajet g Alaman tu nk belikn Naila tdy bear die sekali...nk beli yg mcm piah beli kat lovely lace...dah jpe tp bile aku n en donut pegang, mcm alaaaaa keciknye bear ni...sweet mmg sweet....so en donut kate tkyah la...errrr...aku pun cam kuciwa sbb bear die cenenot sgt...tp bile tgk balik blog piah, anak die duk peluk bear tu cam ok plak...haih~ da mama n daddy nye pegang, mmg la rase kecikkkkk je...cer Naila pegang, mst nmpak cam cutenyeeeeeeeeee....:p

tkpe Naila...cita2 mama nk belikan bear tu ade balik...so nti mama g Alaman, mama belikan ye...muah2~

dak kecik sblm ditinggalkn...muke mcm tau2 je nk kne tinggalkan...:p
dalam wayang...miowwwww~
sesi mengepam....phew~ 

6 comments:

  1. budak memang th bila nak kena tinggal... huhuh sedih :(

    ReplyDelete
  2. nampak u sgt slim...apa petua? hehe

    ReplyDelete
  3. bunyik bp aty pon ley tahan gak..kalau nak pump kat panggung kompem 2-3 eat ley dengar..heheh

    ReplyDelete
  4. cian annaila kena tinggal....bp marvel gi obw smalam..still xd stok lg..so, byr n tgu stok smpai naty drg col...huhu...

    ReplyDelete