Meh klik kejap~

Friday, July 27, 2012

Dapat Shaklee murah punyeeee~

hewhewhew....td cter pasal amek barang kat umah mak kan...ni lah barang nye...shaklee...yg dlm bekas tu, set breastfeeding...ade alfalfa, vitalea ngn osexxxxx *tk ingat name die ape..*  sblm ni aku beli shaklee bukan utk bf tp utk skin care...tp esp tu byk gak la membantu penyusuan aku...klu aku skip makan esp, kaler susu sgt jernih n tak bape nk meriah...nampak sgt aku tk ckup zat dalam badan...kne amek suppliment baru ok...kah3...

eh sbnr nk cter harga shaklee ni...ermmm...nk tau aku dapat berape utk semua ni...?? RM35.00...haaaa...dengki tak..??bhahaha...eh tp yg LECITHIN tu aku takmo..aku akan jual kat org RM15.00 je...

ok aku beli mnde ni kat group letgopreloved...hot gler klu org nk letgo shaklee ni...n time ni nasib aku baik sbb aku q yg kedua...patut yg 1st tu dapat tp die nak lecithin je n aku plak nk set bf ni je...tp owner shaklee ni takmo jual asing2, last2 org prtame yg q ni past aku....hulamak...memule aku ingat takkan dapat sbb shaklee ni mmg hot item n yg q ni mmg takkan dapat lah...sekali die tolak, aku pun rembat lah....:p

tp aku da deal dgn org yg q memule tu...klu die nak jgk, aku boley jual la balik kat die...kesian plak die kan...deal pnye deal n cnfirm die nak harge RM15.00 aku bg...n sebaek la die duk area putrajaya, so takde masalah nak nganto nye...

duit aku keluar utk shaklee set bf ni hanyelah RM20.00...tp ade 24bijik je...harga asal RM80 utk 30 bijik kan..??ke RM70..??tk ingat...ok la kan utk bulan pose ni...RM20 tu pun aku rase da berlaboi2...bhahahaha...pg td da start makan...harap susu kembali normal...*alfalfa tu byk gler nk kne telan...4 biji...phew~ da mcm org sakit plak...*


2 comments:

  1. murahnyer...!!!! aty pon makan set ni..memang ok kan..:)

    ReplyDelete
  2. nak gak... tak pernah amik apa2 suplement pun lagi... huhuhu

    ReplyDelete