Meh klik kejap~

Monday, July 16, 2012

BFF : Nak sentap kejap~

ni bff aku...dr sekolah dlu asek kawan ngn dorg je..bosan betulkn...mcm tak berkembang...hahahha...eh2 tak bosan...dorg mmg best...nk gado, kecik ati, sentap sume ngn dorg lah....haaaa...kali ni aku nak sentap lg ngn si sakin ni....sentap...sentap...smpai weekend tu aku tkde mood nk buat ape n keje aku tdooooo je n merayap jeeeee....gagagaga....tkpe, raye nti mintak maap balik...hahahaha....klu tk mintak maap pun tkpe, ok je nti...:p

"klu ngn dorg, angin bengang aku kejap je bebanding angin bengang ngn bf...(en donut la...)... klu sentap ngn en donut dlu2, berhari2 takmo tegur...ade gak smpai seminggu dua...tp ngn kawan, kejap je cair...marah time tu, time tu gak la cair...acane tu..? eh tp skang da kawen, tkwat cenggitu dah...lalalala..."

SAINAWA~

4 comments:

  1. amboih comei-comei belake..ade yg single? nak buat jadi adik ipaq...lalalalalalal ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak...2 org da jadi mak org...sorg tunang org...hihi...:p

      Delete
  2. biasa la tu..
    bff ciknaa tak baik2 smpai skrg..
    ciknaa beranak pn dia tak amik tau..
    lg syokk kan? haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...ade gak yg jenis cenggitu kan...sy pun ade gak kawan yg camtu...sebaek la tk rapat sgr mcm dorg bedue ni...so tkde la nk sentap sgt pun...lalala..:p

      Delete