Meh klik kejap~

Wednesday, July 4, 2012

Annaila : Jadual waktu~

annaila skang da ade jadual waktu...hihi...ni keje adik ipar aku la ni...skang die tgh cuti sem, jadi die pun jage la si budak kecik tu...selalu aku klu balik dari keje, mcm2 aku tanye..."last minum susu kul bape..", "bangun tdo kul bape...", "tdo berape kali...lame tak...?" n selalu adik ipar aku blur2 nk jawab sbb lupe...hihihi...

so smlm aku balik, tetbe je sil tnjukkan whiteboard tu...tergelak aku (dlm hati je lah..) aku kan pemalu...hahaha...setahun kawen, masih segan2 lg...lalalala...:p

atas whiteboard tu tulis "DOMO"...korg tau domo tu ape...domo tu dinasor dlm bahase jepun...bhahahah...ganas sgt ke annaila smpai dpt gelaran domo...tp comel gak name tu kan...domo...domo....:p


**skang ni byk btul kes dera baby kan....risau la nk anta kat org....lg bagus, family yg jaga kan...atleast dorg jage dgn kasih syg...yela, darah daging tuuuuuuu...**

8 comments:

  1. mase baby memang makin lame makin kosisten kan...senang kite nak ekjaz\s mase kite gak..:)

    ReplyDelete
  2. eeee... comel nya siap ada white board camtu kan.
    pandai SIL amik hati :)

    ReplyDelete
  3. hehe..bagus betul inisiatif dia..suh dia letak berapa oz susu annaila minum sekali..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. susu mmg da siap2 letak 3 oz setiap botol n anta kat umah mil 4 botol...hihi...tp klu die tdo je, 3 botol je la die minum...:)

      Delete
  4. feeding 3x je ke, sng la mcm tu..baby akak kerap kali

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp klu df, naila sgt kerap minum susu...nk ngempeng je kat mama die ni...hihi...klu botol, pastu letak kat umah mak atau mil, mmg tk kerap sgt die minum...pelik gak...hihi..

      Delete
  5. wah~! terbaik lah SIL...hhehehehe....kan? nasib baik pengasuh arissa ok...Alhamdulillah~

    ReplyDelete
  6. domo! comel je bunyinya.. :)
    ha'ah...family jaga sendiri lebih tenang hati ni..

    ReplyDelete