Meh klik kejap~

Wednesday, July 11, 2012

Annaila : Pegang sana sini~

busy...busy....tp nk hupdate gak pasal Naila...skang excited lbey cket sbb tgk budak kecik tu mbesar walaupun bukan 100% depan mata...hihi...

semalam balik keje letak budak kecik tu kat play gym yg daddy die baru beli tu....mase baru beli dlu, die suke usha je mnde alah gantung2 tu...tp smlm, wallawehhhh die da start da gedik2 pegang toy sane pegang toy cni....aku dari dapur tu terus la terjingkit2 amek gmbar die...kang die nampak aku, terus ngade2 nanges nak mntak angkat...so terpakse main nyorok2 dlu ngn die...gagaga...:p

ok aku tau mst ank korg da lame pegang mnde alah ni kan...tp yelah, en donut baru beli mnde ni...n Annaila pun baru la start merase mainan2 depan mata mcm skang ni....heee...tkpe Naila...biar lambat, asalkn ade progressssiii...errrr...terase nk beli fisher-price rocker tu plak~!!!!

k dah2 sambung wat keje...tp tk tenang nak wat keje sbb tk dpt nak jalan2 kat blog mommies...acane tu...hihi...:p







6 comments:

  1. colourfull playgym annaila..santekkk!!!

    ReplyDelete
  2. wahhh..comel playgym annaila..secomel tuan dia... =)

    ReplyDelete
  3. Besar gsk menan gantung dia tu yek.. Geram la tgk annaila..

    ReplyDelete
  4. lembut x alas gym naila tu? iman punya nipis la..macam sakit je badan iman klu baring atas tu.mesti erna akan alas tilam lain

    ReplyDelete
  5. menariknya playgym dia!
    kira ok la tu naila, dapat gak main playgym..aunty dulu kecik2 tak dapat main pun playgym..hahah..pinjam naila punya boleh? :p

    ReplyDelete