Meh klik kejap~

Thursday, July 26, 2012

Bonus Raya~

bukak fb, cter pasal bonus raya...bukak blog, cter pasal bonus raya...yg tk dapat bonus ni rase mcm ok fine...untong la korg keje gov...nak harap boss aku bg wet raye bulan ni, errrrr....aku tkmo mengharap...klu boss bg, alhamdulillah...klu boss tk bg, aku buang semua file2 dalam pc ni haaaa....bhahahaha...tak baek ko wat perangai keji di bulan2 puase ni...shuhhh ngko nates...*eh nates da kne ikat kan..*

klu org lain hati berbunga2 ari ni nk tnggu 9 Ogos, aku ni berdebar2 nak tnggu 19 Ogos ni...(Raya lah...) yelah, adk beradik, sedare mara da makin bertambah sejak kawen ni kan...maka haruslah sediakan duit raya gak kan...skang ni aku da kumpul RM11.00 utk wet raya...bhahahaha...ok la tu kan...budak kecik pegang wet byk2 nti beli mnde tk pekdah...jadi bg seadenye n semampunye...*ding dong!alasan semata2~*

eh ari ni 26hb...dah kire gaji cepat...nti sume org duk tnye gaji bile masuk....org lain da dapat gaji, company aku ni 25hb baru la tutup bulan n 26hb baru la start memproses gaji...takpe bile org lain dah abes gaji, ktorg plak berjimba2...yehaaaa~!

**semoga en boss berbaik hati spt taun2 lepas dgn memberi duit raya kepada kami....aminnn...**
-nak megharap jugak tu...lalalala...:p-

muke tak puas ati kpd korg yg dapat bonus...ape tgk2.??
 

4 comments:

  1. hahahaha..muka xpuas ati xbley blah btol..lwk la ko wawa....anis pun xtaw la dpt ke x...sbb kontrak j ngn gov...mitak2 dpt la..huhu

    ReplyDelete
  2. alamak...muka betul2 xpuas ati tu..heheeh....2 lah..orang da sibuk dpt gaji smlm...kite lak kene tunggu betul2 akhir bulan..baru dpt gaji....huhuh..

    ReplyDelete
  3. hari ni tak mo bukak fb sebab tau semua orang akan cerite pasal bonus raye...gggrrr..jeles sebenarnyer...huhu ;p

    ReplyDelete
  4. namo jeles2 ea.. utk ciknaa xdpt byk mane pun.bole la bayo minyak ngan tol balik kg tu..hehe.

    ReplyDelete