Meh klik kejap~

Monday, July 23, 2012

DD : Student oh student~

Last week 2 ari demam...:'(

ari ke2, badan rase da ok cket2...tetbe terase nk makan kat ukm, tmpat aku memerah otak dlu kala...perah la sgt...???ekekeke...:p  rindu nk makan kebab n bubur nasi kat cafe *ape ntah name die* kat pusanika....

mase nk turun kerete, da warning en donut awal2 jgn duk terpegang2 plak kat public...org bukannye tau kte ni da kawen...muke pun msg2 mcm student *ni syok sndiri namenye...*  kang tk pasal2 kne tngkap...hahaha...dah la ktorg ni tk buat lg kad nikah *yg mcm ic tu*....tkkan nk bawak kertas besau tu plak merate kan...mmg tak la...

bile jalan2 kat ukm td rase mcm best kan jadi student...kelas cam chipsmore, kejap ade kejap tkde....yg byknye mase terbuang je....study..?hanye study bile exam nak dekat...klu tak, baek le aku duk guling2 atas katil smbil berangan2 mat jenin...tkpun ukur jalan kat mall...gagaga...:p  duit abes, mntak kat bapak...:p  hamboih...senang tul idup time tu...

bile time test, ade 8 bab gedebuk....alamak banyaknyeeee nak bace,....esok testtttt...padan muke ko...pastu mule la wat perangai keji suruh kawan bace bab 1-4, aku bace bab 5-8...bile test kte tukar2 kertas...hahahaha...gile~! sebaek la lecturer wat2 tk nampak..lalala..:p tp exam tk berani buat le...jarak meje jauh sgt kowttttt...nak intai2 pun tk nmpak...almaklumla rabun...;p   eh skang bulan 7 kan...dlu perancangan sblm kawen kunun nk sambung master sesame bulan 7 taun 2012...tp bile da kawen, tkde plak sape2 nk timbul2kan idea pasal smbung study ni...da ke laut lettew masing2....

bf..??aku tkde bf...hahaha...ade la dlu tupperware...tp tupperware tu da buang dlm tong sampah...pas setaun baru la tetbe terjpe en donut...ehem~! gedix kot...hahaha...eh en donut ni bukan student, time ni die da keje...aku lak mane main student2 ni...hahahaha...dasar~! eh korg tk rimas ke klu berkapel satu kolej, satu u ni..?nk makan jpe, nk g kls same2, nk tu nk ni sume cam errrrrrrrrr tk boley...sbb byk spy2 tk bertauliah...nk pasang skandal sane skandal cni pun tk boleh...hahahaha...eh aku tk camtu...setia pd satu...choi~! *tp ade org mmg suke berkepit je kan...pandai die luangkan mase ngn kawan n bf...clap2*

ehem...lgpun klu org da keje ni, nk dating naik kerete...tkde lah berkomuter, bus sgle bagai....so klu ade feeling2 nk bergado smpai nanges2, tkde lah org lain nmpak...hahahaha...nmpak sgt selalu gado dlu...lalalala...:p

tp kan...tp kan...yg tk best dlu, klu gado je mst kuar dr mulut en donut, 'jadi lah dewase...matured cket...jgn kebudak2an...bla bla bla...' sentap mak jemah dgr...cket2 suruh jd dewasa...aku kan student lg time tu...haruslah perangai cam sengal2 ayam cket...haaa skang da keje da kawen da ade anak, mmg da betul2 dewase aku....tkde dah cam budak2...gagagaga...*harapnye cenggitu lah sbb tk pernah dgr lg beliau ckp perkataan DEWASA...*


makanan kegemaran time2 student...ok sila jgn terliur bulan2 pose ni...haha

aku benci tangga ukm...nape tkde lift...?hahaha...
kengkawan sengal bersama2...:p
kawan berkongsi ilmu mase test...hahaha...:p
ini en donut aku mase bersaiz s....hihi..:p
same mak aku yg terchenta~
abah n adik aku plg kecik....


5 comments:

  1. rinduunye time study dlu2..haish...:)

    ReplyDelete
  2. sonok yer imbau kenangan masa study dulu2...mesti best kan...comelll je tgk dear...ehehhe tp itulah kenangan semasa di universiti mmg tetap dlm ingatan..wah dear pakai nona roguy ye? best x dear? cm ne leh turun berat bdn x? still masih blur nak pilih produk pantang...coz semua pun best2 :D

    ReplyDelete
  3. x suke gak couple 1 kolej, hoho
    muke wawa x berubah, comel je, hehe

    ReplyDelete
  4. suke kat part "kawan berkongsi ilmu masa test" lalalala
    kirim salam kawan tu ye! hehehe

    ReplyDelete
  5. hehe..selalu teringat masa belajar dulu..rindu usm + penang
    ika ngan hubby sama2 blaja kat usm dulu....mmg slalu bkepit pun..hihi..kelako bile pikir2 balik..

    ReplyDelete