Meh klik kejap~

Thursday, July 26, 2012

Annaila : PlayGym & CarSeat~

PLAY GYM....memule gedik nk mcm pic no 1 tu...pastu bile ade org komen mnde tu mcm belon, aku cuak lak k beli...budak kecik ni kan makin mganas...kang da start mganas, pantang letak atas tu melompat...pastu dah keluar 'telur' seketul kat dahi...acane...? so tukar plan...cari pnye cari, jpe la brand simply dimple mcm pic 2 tu....comelllll sgt...aku da aim da nk beli mnde tu...ari tu singgah kat kedai baby kasih ibu, bangi sbb tgh ade promotion...harge RM69.90 n harge asal RM79.90...ingt nk rembat tp mengenangkan weekend tu nk g warehouse my dear, so tangguh dlu sbb nk usha kat sane...sekali smpai sane, en donut bersungguh2 suruh amek yg brand my dear....time tu aku terpikir, 'klu beli skang, gune wet beliau...save da wet aku...gagagaga...' sori en donut...lalala...:p

belon...belon....


simple dimple
playgym mydear~
PORTABLE CAR SEAT...ni memule nk beli kat marissa.shoppe sbb comel je....tp bile da smpai warehouse my dear tu beli la jgk brand my dear walaupun tak selawa kat marissa shoppe...asalkan budak cenenot tu ok je duk kat dlm tu...hihi...harga pun dapat RM40 je....ok la kan...yg plg penting wet mama nye selamat lg...lalalala...

kunun nak ni memule...

budak kecik pnye car seat...:p

carseat yg betul2 tu ade gak...pnjam adik aku pnye yg dlu...tp oldskul sgt...okey la dr tkde kan...tp naila mcm tk bape suke duk dlm tu...mst nk melompat keluar....nti nk balik Johor mase raye nti, kne bawak carseat adik aku tu la...aku mane larat dah nk pegang Naila...bukan nk duk diam2...asek nk berdiri je klu duk dlm kete...klu berdiri senyap2 takpe...ni duk terlompat2...haaaaa....mmg mama surrender nk pgg naila...:p

4 comments:

  1. jeles biler boleh belikan barang anak semua kaler pink..huhu

    ReplyDelete
  2. ika beli yg dalam gambar 1st tu..gedik sgt..huhu..last2 ammar xnak duduk dlm tu pun..

    ReplyDelete
  3. eh mcm best lak carseat cmtu...hehe

    ReplyDelete
  4. eh rasa mcm safety gila car seat tu.nt nk cr cm tu gak lah.heee.

    ReplyDelete