Meh klik kejap~

Wednesday, July 18, 2012

Annaila : Da pandai nk geget2~!

huh si budak kecik double chin tu da pndai megigit aku pnye ms n...eh gigit pakai ape..??pakai gusi die tu la...da la ade style...mgigit sambil merentap...adeh~!bile aku jerit, die pndang aku dgn muke yg plg cute smbil senyum2....aku rase cam nk gigit2 die time tu...

pastu klu tgh nyusu, aku sembang2, mst nk pandang....kunun aku bercakap dengan die lah..?weekkks~!jgn perasan ye naila, mama tk ckp ngn kamu, mama ckp dgn daddy...:p  

bile die da gigit2 cenggitu cuak lak nk nyusukan die bile die ade gigi...(. _ .)!!

6 comments:

  1. Owh samala ngan adelia..xsgup nak bayangkan bila dia da ada gigi..huhu
    Geram jer kan bila dia ggit pastu siap rentap ms nak lepaskan..huwahhhhh pastu pndi plak wat muka cute siap senyum menggoda..

    ReplyDelete
  2. same laaa... suke sngat menyentap sekarang..dah la lepas tu tengok kita sambil sengih2..melting ibu kalau mcm tu hari-hari.. :)
    Kalau time kte bersembang pun, dia sebok nk tengok nak dengar.. sampai rela stop isap sbb nak join kite sembang.. heeeee...

    ReplyDelete
  3. Same macam hafidh... Lg2 tang rentap. Sampai mummy dia menangis n merajuk pun ada... :)

    ReplyDelete
  4. Alahai nape la annaila ni comel sangat! gerammm..

    ReplyDelete