Meh klik kejap~

Wednesday, July 25, 2012

Annaila : Gatal gusi ke??

dlm minggu ni Naila asek main lidah n gigit2 lidah sndiri ....mcm gatal gusi....sbb tu ke die suke gigit2 ms n mama die ni...?? nape die main lidah ek..??sbb die batak n baru tau ade lidah ek...??hihihi...tp anak mama ni buat ape pun mmg sweet je...hahahaha...ok mama masuk kan naila dlm bakul n angkat kan naila...:p sape lagi nk puji anak sndiri klu bukan mama nye kan...lalala...:p

eh nmpak tk atas bibir naila yg merah2 tu yg mcm misai tp sebelah je...aku syak ruam susu...camne nk ilangkan ek..??menyampah aku tgk mnde tu...eh nyampah2 pun susu ko gak yg buat...ahaaha...:p




7 comments:

  1. cian nye napa merah2 kt bibir naila tuh?tp ttp cute...

    ReplyDelete
  2. lahhhh syiannya,kena susu kot tu.

    ReplyDelete
  3. ciannya mulut dia... bawak jumpa doctor la wawa... jgn pkai sebarangan ubat. sebab dekat dengan mulut

    ReplyDelete
  4. anak sy lebih kurang sebaya dgn naila jgk...hehehe...anak sy dah tumbuh gigi 2 btg...mula2 nak tumbuh 2, mcm naila ni lah...

    kalo sy sy letak minyak butbut dari hpa tu...sy sapu je muka anak...
    alhamdulillah...smile...

    ReplyDelete
  5. aah kena bw jumpa dr..kalau petua traditional letak air liur mummy..nanti lepas menyusu jgn lupa lap ngan kain basah.. :)

    ReplyDelete
  6. ruam susu tu cube la letak air liur, kalau rajin jilat ja..hehehe..org tua2 kata la..

    then rasanya anaila nak tumbuh gigi tu..comel la dia ni

    ReplyDelete
  7. baby su pun ade ruam kat pipi..sedih tgokk..gusi dia pun dh gatal

    ReplyDelete