Meh klik kejap~

Friday, July 6, 2012

Breastfeeding : Milk Booster lagi~?

sbnrnye nk bykkn susu ni kene demand vs supply je kan....kene selalu kosongkan breast je supaye susu laju2 dtg balik...yg milk booster segale bagai tu perencah nak bg sedap je...ekekeke...memandai je aku...klu salah, maap kan daku ek...:p

tp klu dah namenye pmpuan, nmpak org kate gune produk ni susu mencurah2 keluar, terus cair gak nak beli...hahaha...dasar~ padahal ari2 la duk sumbat shaklee, horlicks, milo, susu, longan....selagi ko tau ade mknn atau minuman yg boley bykkan susu, selagi tu lah ko nak perabihkan wet laki ko...eh wet aku gak....gagaga...:p

ni yg terbaru, baru smlm duk bace kat KIM, ade sorg minah ni amek 'KOKO SAUDA', die minum je terus dapat 3 botol...*eh tp sauda pun mmg salah satu mknn yg boleh bykkn susu kan..*....nmpak je camtu, terus la pm die tnye pasal produk tu kunun nk suruh die belikan...hihihi....tp bile die ckp beli kat kajang, aku pun terus la search kat tenet, rupenye dekat je ngn umah aku kedai tu...5 minit pun tk sampai...hahaha...so cancel order ng die n nk g sendiri je...

so ptg ni atau weekend ni acara membeli milk booster....rase tk sabar lak nk minum...sedap ke tak....harga RM37.80....sape nk try!???sape yg duk jauh dr bangi atau kajang yg nk rase kunun2nye milk booster ni, meh aku tlg belikn ye...sape yg tergode cam aku lah.....sape yg kuat teguh dr godaan2 cenggini, syabas diucapkan...hihi...

\

to en donut : jika terbace atau tertengok ini post, maapkan daku ek....tk tersengaja....bini awak ni teruja terlbeh cket...gagaga...:'D

9 comments:

  1. wa..belikan boleh? nnt bg acc bank aini transfer duit..

    ReplyDelete
  2. aty nak order ley tak...?? eerr...wawa jadi tak jual botol kat aty..kalau tak jadi tak per..aty tak kisah..:) tapi aty nak kene gi beli gak ar kat kedai..huhu...

    ReplyDelete
  3. ada dgr jugak org ckp pasal ni.lepas bersalin boleh lah try lak.hee

    ReplyDelete
  4. wawa...sama la kita ni. xtahan godaan. heeeee

    ReplyDelete
  5. Wawa beli kat mana? bangi kat mana? Nant nak cari la...hehehe

    ReplyDelete
  6. kedai mane tu Wawa?akk duk area kjg gak...

    ReplyDelete
  7. sedap tak? nanti bgtau rasa dia ek...hhe

    ReplyDelete
  8. Kat reko sentral kengkawan...deret dgn econsave...tp kedai die bkk weekday 9am-6pm je...sabtu hf day, ahad n ph cuti...:)

    ReplyDelete
  9. wah2..xboleh dengar ni..mmg nk beli..ape je org ckp boleh banyakan susu suma nk try..huhu..

    ReplyDelete