Meh klik kejap~

Thursday, July 26, 2012

Annaila : Bermandi manda~

ok takmo tgk lelame...anak dara i tgh mandi...ekekeke..:p

ari tu aku busy glers~ pastu aku masuk bilik tgk en donut tgh mandikan budak kecik ni...aku tgk adegen tu terus ckp, alahai comeynye.....mcm bapak ngn anak...*mmg la bapak ngn anak...!!hahaha...*

annaila pun elok je duk atas sinki tu...duk diam bile daddy nye mandikan...eh bile aku mandi kan pun die snyap gak...tapi klu en donut mandikan nmpak cam lembuttttttt je...ce aku mandikan...mau aku campak2...ok tipu...hihi...aku mandikan kasar cket....klu aku buat lembut2 nti, en donut lak kompius ngn perangai aku...ok fine, aku mmg kasar orgnye....~

ala kecik2 ni mandi kat sinki je senang...da besar, boley duduk nti baru mama belikan bekas mandi ye...pastu beli mainan2 itik sekali...ke naila nak set baldi, penyodok ala2 mcm nak mandi  laut...?? 

ke takyah beli bekas mandi...nti padat lak bilik air kte yg tomey tu...ok nti bile da rase mnde tu perlu terus beli...



9 comments:

  1. tak payah beli besen mandi tu, dah besar nanti mandi dalam kolah air je terus.. hehe..
    eh tapi napa gambar last sekali tu macam papa Annaila jirus badan dia?? *.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha xkene la.. Biar naila je mandi ..

      Delete
    2. tetbe je si daddy nye menyampuk...:p

      Delete
  2. same la ngn hafidh. penuh sink da sekarang ni. pasni masuk toilet je la... :)

    ReplyDelete
  3. airiell pun mandi dlm singki j..lg sng..ritu mandikan dlm tmpt mandi die...tyme nk pusing bdn airiell mcm nk tlepas...try mndikan kt singki, rupanya lg sng... :) annaila comey r..geram tgk....muka sejuk...

    ReplyDelete
  4. pasrah ja dia mandi kan..hehehe..cekci la uuuu..hehe

    ReplyDelete
  5. comenynya mandi dlm sinki tu....:)

    ReplyDelete
  6. hehhehe sukannya dia pabila papa dia mandikan...cenyappp jek....suka tgk ehhehe

    ReplyDelete