Meh klik kejap~

Thursday, August 30, 2012

Annaila : Gambar curik~ :p

ehemmm...gambar2 yg di curik dr fb adik ipar...kat umah mil, naila kne bedung lg...haha..aku tau klu tk bedung, budak ni lasak kemain...tp klu kat umah, ktorg tk bedung sbb naila protes habis-habisan...nanges kuat2...so dgn ktorg, ktorg tindih badan n muke die ngn tdy bear...owww die masih leh bernafas...sbb kepala die akan mengereng ke tepi so tkde la tdy bear tu tutup idung die ke ape...:)  *patut la dorg panggil naila ulat gonggok...muehehehe...mcm2 naila dapat name...:p*


ni muke mase raya ke-2...hahaha...mata sembab...mcm ikut mama je...ayokkkkk....:p  kunun tak cukup tdo la ye mase raya tu...hahaha!:p


Annaila nak masuk 5 bulan dah lusa...yeayyyy! nti check up nak tnye doc bile boley bg makan....motiff...??walaupun dah tau 6 bulan ke atas baru leh bg, tp mane la tau, doc ckp dah boleh bg mase 5 bulan stgh ke...haha...nmpak sgt mama nye yg tak sabar nk bg makan...tp naila tu pun, klu letak atas meja makan, bukan main lg nak mencapai mknn smbil mata mnejeling tajam ke arah mknn dan mulut nom nom nom...bising!eh skang pun ade je aku bg die isap2 buah...tp takde la byk...bg rase cket2 je...

errrr...lapa la plak...nak makan ape eh lunch nti....nom nom nom...



7 comments:

  1. ciknaa selalu gak bg razin isap2 buah tu..tp dah xsbr jgak nk bg mkn kt dia, bg je.. huhu.

    ReplyDelete
  2. pesal mata bengkak tu? stay up study sampai ke pagi ke cik naila? :)

    ReplyDelete
  3. gerrrrr....geram ngn pipi dia...eheheh..

    ReplyDelete
  4. naila kena bedung lagi.... klu hafidh... dia protes habis... pastu ada plak orang datang ckp, kesian budak da besar, tak payah bedung... huhuuhu...

    ReplyDelete
  5. i rasa 5 bln dah blh skit2...tp bagi yg btl2 hancur la...
    try masuk group solid food kat fb

    ReplyDelete
  6. harini iman genap 5bulan...naila beza sehari je dari iman :)

    ReplyDelete
  7. ALya tido berbedung lagi pun..br nak masuk 4 bulan..kalau tak bedung tido duk terkejut2...hehe

    Ala comel ulat gonggok ni..

    ReplyDelete