Meh klik kejap~

Tuesday, August 14, 2012

Cuti Raya~

ehem! ari ni da dapat wet raya dr boss...heeee...walaupun tk ribu riban, tp jadi la...hihihi~

cuti raya lak, ari ni memo da keluar...office aku start cuti Jumaat ni (17.08.2012)...wallawey...ngko ade...hahaha!dan beroperasi semula pada 24.08.2012 (Jumaat depan)...mmg ari Jumaat tu aku cuti la kan...miahahaha~

taun ni plak abg aku dr Sabah tu balik...*kawen ngn org Sabah, kne jadi org Sabah la..:p* so naila akan berjumpa dan bertemu muka sama abg sepupu die...weeeee~! *tak sabar nk cubit pipi anak abg tu..*

raya ni aku balik kmpung en donut kat Johor...patutnye taun ni raye umah aku...tp sbb abg aku balik cni malam raya pertama, maka aku pun ajak en donut raya Johor dlu....aku ajak hokey!hahaha...org takde kampung mmg batak cket...eh ade sebenarnye kat Perak...tp opah2 ngn atuk2 aku da tkde...so klu balik pun tkde ape...jadi sblm kawen dlu stp tahun, beraya la kat Bangi...gler bosan...nak keluar, kawan2 sume tkde balik kmpg...hihihi...

yeay!rayaaaaaaaa....

7 comments:

  1. waahh syok...apply cuti utk jumaat depan je la kan..heheh....aeen jumaat ni cuti..jumaat depan baru start keje..heeh....taun ni raya kl dlu..belah aeen...lepas tu xtau nak raya ke mane lak..sebab last week da balik kampung husband kat perak...so 1st raya lepas raya kl xtau mana arah tujuan kami.heheh..

    ReplyDelete
  2. Geram tengok naila nganga mulut... Comel...

    ReplyDelete
  3. johor tu kat mana? i pon balik rumah mertua kat batu pahat...hehe

    ReplyDelete
  4. naila collect duit rye byk2 ok.. hehe

    ReplyDelete
  5. bagus nye ajak somu balik kg die.. ciknaa? o0o0o0o tidak!! hihi.

    ReplyDelete
  6. haaa..dapat duit meh hulur-hulur ke sini sikit cik wa...kahkahkahkah! selamat hari raye cik wa....kemsalam baby eh..nak duit raye meh jumpa momy cha meh ^__^

    ReplyDelete
  7. sewonotnye kn ry...lg2 bertiga dgn si kecik dh skrg...apepn semua utk si kecik je ry thn ni...

    ReplyDelete