Meh klik kejap~

Monday, August 13, 2012

Entry campur aduk~

setelah berminggu2 asek cancel je sbb mcm2 hal....so weekend lepas dapat la jpe dgn aty...motif sbb jpe saje2...boley..??hahaha...takde lah...aty order kukis dr aku...*owh aku tk wat marketing sgt la kukis tu sbb kukis ni tkde dlm list aku utk wat part time raya...tp...nti lah cter...klu rajin...*

perjumpaan ktorg kat shah alam sane tu...ingt nak jejalan kat sane sekali, sekali bile aty ckp jammed, cancel...last2 balik umah terus....tdo lg bagus...eh tak tdo pun, masak2 utk berbuka...*en donut takmo beli lauk kat luar dah sbb die cakap tak puas bile makan...nak aku yg malas ni jgk masak...mcm la aku masak sedap sgt...hahaha..*

eh sambung cter balik, ktorg jpe tepi jalan je...yela tgh pose kan...klu tk pose boley ajak makan2 sekali...wah gtu...pdhal anak masing2 tgh mengantuk yg amat...jd mood dorg masing2 mcm ke hape...eh qaleef sgt bambam hokey...weweeettt!geram rase nk geget die pnye tangan...sebaek naila tk camtu, klu tak............ :p

dlu kan mse awal2 pregnant, rujukan aku kat blog aty je la...pg sblm mula keje taip 'aku bukan bidadari'...hahaha...time tu tkde blog lg...pastu baru la start pandai usha2 blog org lain pulak...bile da byk sgt blog yg aku singgah, last2 wat blog sndiri...antara blog yg aku singgah dgn menaip, 'share my love', 'farah keifli', 'nurul aziz', tu je aku ingat...hahaha...pastu baru la kenal ngn mommies yg lain...best la korg!bile nk jpe..? *haha..over!*

k selamat berbuka semua~ 

10 comments:

  1. pheww.. syokk arr.. ni yg jeles ni.jom r kite pakat jmpe sume mommy2 yg hottest.. kasi heret anak memasing.. lepas raye jela.bleh pelahap makan si mak pak nye..hoho :D

    ReplyDelete
  2. wow... best tu... pasni, leh wat open house... kita jumpa ramai2.. :D

    ReplyDelete
  3. sokong ciknaa ngan Allene..ley jumpe ramai2 bawk anak..mesti meriah kan... alaaa...naila nty aty peluk ke tepi..tak nampak muker..naila bambam sangat2...gebus lak tu...:)waleef lak buat muker ketat..heheh.. aty nak amik gambo ni ley tak..?? eerrr...terase pendek betul biler dok ngan awak ar wawa..tak aci...!!! ;p

    ReplyDelete
  4. wahh..btul ckp ciknaa...besnye..leh jmpa kan..asyik komen dlm blog jer....wat jmpa2 pas raya pun bes gak kan..tingin gak nk jmpa wawa, aty ngn cikna....n bloger yg len....

    ReplyDelete
  5. best yerrrr...bila lah nak wat reunion cm nih kan...ehhehe sonok2...pasti de boom mommy blogger wat reunion youuuuuuu! comel bawak anak masing2 ahahha kalo bawak pewot masing2 buleh dak? ehhehe

    ReplyDelete
  6. nak join jugak tau, tapi tggu Yana ada baby..hehee

    ReplyDelete
  7. wahhh..best nyer wawa ngan aty leh jumpe..hihi..bile agaknyer leh jumpe korang ek..da r kita sorang duk jauh..terengganu...huhu

    ReplyDelete
  8. bestnye jumpa..wawa organize la..hihi...
    leh ika join.. :)

    ReplyDelete
  9. waaa Qaleef and naila comel dating eh..bestnye..

    ReplyDelete
  10. alamak wawa..terharunya kite..tang bab sharemyloves tu *___* cayang wawa!

    ReplyDelete