Meh klik kejap~

Friday, August 17, 2012

7 Ramadhan~

Jangan biarkan sesaat itu berlalu begitu sahaja....
Kerana sama ada sedar atau tidak....
Ada derhaka dalam setiap diri kita....
*
*
*
insaf tgk cter 7 Ramadhan ni...lagi2 da jadi mak2 ni, lg la terase...hewhew...aku nak komen lbeh2, takut tersalah cakap....tp hargailah org tua kite...eh mertua pun da jadi mak bpk kite gak tau!jadi jgn lah bile dgn mertua, kte derhaka....klu suatu hari jodoh kte tak panjang bersame pasangan kte *nauzubillah mntak dijauhkan*, mertua kte tetap jadi mak bapak kte...errr...aku pun tak berape arif hal ni jadi tknak cakap byk...ckup la sekadar yg aku tau n klu ape yg aku ckp ni salah, perbetulkan...:)
*
*
*
*
urm....cter melayu skang not bad la....tak ikut skrip sgt cam dlu....mungkin skang ikut skrip jugak tp jalan cerite agak sempoi dan spontan....kadang nak gelak pun ade walaupun tgh babak sedih...heeee...:p

skang tgh layan 'bukan bidadari' jugak....taktau name pelakon tp heroin dalam cter tu berlakon cam real je...tkde kekayuan dan kedaunan di ctu...haha!

mak abah ku....

mama ayah ku juga....

errr pic baru takde...yg jpe ni je...hiks~ raya nti amek pic byk2.....taun depan letak pic ngn naila plak...dan 'perut' sekali....eh..??? :p




3 comments:

  1. da ada planning untuk next nampak... ihihihhi.... wish u luck dear... :P
    da jadi mak2 ni, risaukan... entah mcm mana la anak layan kita bila da tua nanti... huhuhu

    ReplyDelete
  2. aty tak sempat nak layan ape2 cerite sekarang ni..sadis sungguh..iklan rayeorang dok sebut2 pon tak pernah dapat tengok..walau tivi ade dalam bilik..tapi biler tengok ngantuk sangat2..anak tido kol 9...aty kompem tido sama..terjage balik kol 12-1 pagi baru buat keje umah...gitu ar hari2..huhu..tak per..t aty dah berenti keje..aty hapal semua cerite..;p

    ReplyDelete
  3. sedih2 . .walaupun tgk episod akhir saje

    ReplyDelete