Meh klik kejap~

Wednesday, August 29, 2012

Kisah di malam hari~

bosan...malam ini ku sendiri tak ada yg menemani spt malam2 yg sudah2....ok merapu!

ermmmm....kne tinggal ngn en donut ini malam...sob!eh selalu je kne tnggal memalam, tp malam ni gedik cket nk feeling2 sedih...choi!org tu g putrajaya je kot...kul 11 or 12 balik la kot...plg lewat kul 1...mmg da kompem2 aku tdo....*harap nye dapat la cket ganjaran dr projek tu ye...ala 10% pun jadi la...lalalala...:p*

nak bebel ape memalam ni...eh smlm g jusco g barang dapur n brg naila cket...dera naila jgn bg tdo...saje je sbb die pernah dera aku berjaga smpai 2 pagi...haih!pegi keje, bermata panda....hakikatnye mmg aku bermata panda, tp klu da tdo lewat cenggitu lg la terang lg nyata mata panda muncul...grr!

ermm...2 ari ni aku pakai cermin mata...rabun...kne la pakai...power, humangai tinggi glers...seribu...hik3...pakai spec, power cepat naik...pakai lens, maintain je power n penglihatan pun jelas ke hadapan smpai tembus semuanye....acah je...:p  eh merepek lg...sbnr nk ckp, 2 ari ni pakai cermin mata balik sbb rase mcm mate ni buat hal...so sblm infection berlaku, better aku rehatkan mata dr pakai lens...haih~ susah betul jd rabun ni...leser pls!

eh naila da nanges....nti sambung....

ok sambung balik...budak kecik dah tdo.....eh td cter ape eh...malas nk bace atas2 tu...ape eh....ape eh....dah la....penutup entry ni, layan gmbr je lah....

memule blur naik troli ni pastu senyum2...suke lettew!
"dilarang meletak kanak2 di dlm troli"...tp ape motif wat tmpat duduk ni...musykil~
mama pun nk mencelah gakkkkk...ambek!

isi minyak...pastu naila nak feeling2 kuch kuch hota hai ngn daddy...



4 comments:

  1. Wawa..mntak permission nak letak gmabar naila satu kt blog eh...comel sgtla..

    ReplyDelete
  2. nk soh razin syium naila la.. ngeeeee :D

    ReplyDelete
  3. hey funny, I just discovered your blog, and really love it!!! You have a great style and are really inspiring. Definitely have a new follower and a fan! If you get a chance pop up by my page, maybe you would like freshwater pearl jewelry.You can visit our freshwater pearl necklace. and our sterling silver pendant have good quality.

    ReplyDelete