Meh klik kejap~

Friday, August 17, 2012

Tudung manik dan baju swim Naila~

ding!tgk....tgk....da dapat tudung idaman....kaler yg diimpikan pulak tu...huahuahua...:D 


smlm balik keje saje nak cuci mata kat GorgeousMomOutlet....kat bahagian bawah kedai tu ade kedai baju dan tudung2...saje intai2 sekali ternampak tdung idaman ku!waaaaa...hati melonjak kegembiraan...pilih kaler n terus bayar dgn hati yg girang...wallawey....

pas dapat tdung tu baru la singgah ke GMO....saje cuci mata...sekali ternampak baju swim yg sgt comel...aku pk 2 kali je pastu terus rembat...malas nk pk byk kali takut nyesal lg...hahaha...tp bile da beli rase nyesal lak...apesal aku beli baju ni...naila ni klu nk bawak g swim, pakai kan je seluar kecik die tu...tak pun beli training pants yg boley bawak mandi kolam tu kan...nk lg senang mandi bogel je....:p

tp da belikan...nak taknak kne pakai jugak la...cuti raya smpai seminggu ajak en donut g putrajaya la nti mandi kolam kat sane...



eh!tp tdung raya pertama tak dapat lg...alamak!alamak!lkne cari ari ni...kbai~!

4 comments:

  1. comel!! Naila dh pandai duduk ye wa?

    ReplyDelete
  2. Tak pandai lg...ni kne pegang sblh tangan..hihi

    ReplyDelete
  3. Waaa... dah dapat tudung raya.. Grr.. Amboih mama kemain lagi siap beli swimsuit... :-P Kenapa tak belikan naila bikini? Kuikui..

    ReplyDelete
  4. Tq sb sudi singgah di Blog www.quereka.blogspot.com Abe....

    Kalau de masa, silalah berkunjung ke Blog UTAMA Abe, www.queachmad.com.... Abe masih baru lagi dalam Dunia Maya ni, harap jasabaik untuk support Abe, sama2 bantu. Kalau tak keberatan, mohon pautkan Blog Abe di sini supaya dapat kita sama2 berjuang MEMERIAHKAN DUNIA MAYA NI... Terima Kasih, Jasamu Dikenang... Jika ada rezeki Blog Abe dipautkan ke Bloglist, harap dapat maklumkan pada Abe tentangnya, InsyaAllah..

    ReplyDelete