Meh klik kejap~

Sunday, August 19, 2012

Pagi raya sebelum berbaju chantek~

Pagi2 raya, pas sarap ktorg saje round kawasan umah mbah...nak bwk naila tgk ayam, kambing, lembu..haha...sbnr mama n daddy yg nk tgk....org batak cenggitu la..:p

Ingt naila akan wat dono je rupenye suke betul die tgk ayam blup2 tu...*ayam belanda*...errr...bukan suke kot, tp pelik...pastu bile tgk lame2 terus nanges...hahaha...aku pun takut tgk... mcm nk terbang je ayam tu...

Bile tgk lembu plak, lembu2 tu terus usha baekkkk punye kat ktorg...cuak lg terus ajak en donut balik....haha!

Tgk binatang2 tu pnye pasal, org laki2 semua da bertolak smyg raya, en donut baru terkedek2 bersiap...sebaek da mandi...hihi...

Eh naila tetbe ade baju kurung pagi raya ni...sbnr dah belikn dress sexy utk die...haha!mil jahitkn...:p pg ni pakaikn dlu baju kurung, tgh ari nti mase smyg baru tukarkn ke dress sexy mexi tu....lalala....

Eh selamat hari raya lg sekali...:)

4 comments:

  1. Salam Lebaran. Alhamdulillah Abe sempat singgah & akan menjadi Sahabat Setia Blog ni, InsyaAllah... Abe singgah dari Blog Abe: www.queachmad.com

    Abe masih baru lagi dalam Dunia Maya ni, harap jasabaik untuk support Abe, bantu Abe. Kalau tak keberatan, mohon pautkan Blog Abe di sini supaya dapat Abe sama2 berjuang memeriahkan dunia maya ni... Terima Kasih, Jasamu Dikenang... Jika ada rezeki Abe dipautkan ke Bloglist, harap dapat maklumkan pada Abe tentangnya, InsyaAllah...

    ReplyDelete
  2. comelnye dia... tak sabar nk tunggu raya thn dpn nak bawak aisya blk kampung husband...

    ReplyDelete
  3. Best pulak tengok life kat kampung. I mean, the real kampung. Ala mana gambar Naila pakai baju kurung?? ;)

    ReplyDelete
  4. Every good blog has two features, they have a very good topic and you see lot of good comments. Its blogging that has made me know new things everyday. I absolutely sure that people in this world have come closer in their personal world. There so many things working for a blog and the topic. If you get a chance pop up by my page, maybe you would like wedding pearl jewelry.You can visit our fresh water pearl earrings. mother of pearl bracelet have good quality.Its just a flat world now because of blogs like this one, I appreciate it.

    ReplyDelete