Meh klik kejap~

Thursday, August 30, 2012

Apple lawan Samsung~

skang kecoh kes samsung duk bayar saman 5 sen byk2 kat apple kan...ala bg aku apple takde la susah nak kire pun...anta bank je la kan...jadi org bank la yg patut bengkek ngn samsung...ekekeke...

aku penggune iphone...ala baru je gune...tu pun hadiah org bagi...tnggu aku beli, berzaman la enon oiiii....ntah2 tak beli pun...sbb nak ip4 tu design die smart...sejuk mata aku pandang...haha!tp kan satu je aku cam kureng cket ngn ip ni...camera die tak bape nk cantek...rase nye hp sony dlu lg cantek gambarnye....terang berderang....pastu kebetulan sil aku gune samsung...die pnye camera, peghhh smart gler wey....aku pun mule la duk terbayang2, bestnye gune samsung...haha!tp tu angan2 je la kan...sbb en donut tu pengguna tegar apple!semua brg apple die nak...ip3, ip4s, mcbook...ni die duk usha2 ipad ngn iphone5 plak...aku nk larang tk boley, dah tu minat die...kang die tk bg aku shopping baju2 plak, nanges aku...:p

errrr...aku wat entry ni mst en donut tak puas ati....hihihi...ala sorry ye u....ni pndapat i sebagai pengguna...hihi...*peace^^*  

jd penutup untuk entry ni, errrrr....taknak la ade penutup...kne jage hati en donut...hihihi...**hi sayang..:p**

kbai~!

5 comments:

  1. sy pun peminat smsung..smsung lg best..haha

    ReplyDelete
  2. minat dua-dua..tapi nak beli bercinta. pakai BB sudoh! kahkahkah...

    ReplyDelete
  3. asben aty pakai samsung tab...tapi gambar tak cun sangat gak...besar jer ar..tapi tak sharp..lawo lagi gambar camera hp cikai aty tu..heheh...aty tak canggih...tak reti pakai hp besau2..asben kasi pakai tab die tu pon aty tak nak..besau nau nak menjawap nyer kalau nak tipon or col orang..;p

    ReplyDelete
  4. i pon pro Samsung...tapi kalau pakai MacBook mmg osem posem...laju mcm roket.

    ReplyDelete