Meh klik kejap~

Tuesday, August 14, 2012

Supplement lelaki~?

Haaaa...aku ingt aku sorg je amek supplement...rupenye adik aku pun amek...lg besar! memule tgk aku ingt sabun basuh kain..hahaha...:p

adik aku yg sorg ni jage badan giler2 punye...aku rase protein segala bagai sume ckup...ade sekali tu die nak makan telur smpai 5 bijik...*tak ingat die makan mentah2 ke masak...* dtg bapak aku, tanye, "bela jin ke hape kamu ni..??" hahahaha...

aku rse fungsi mnde ni same je mcm esp shaklee tu...tp esp shaklee mahal kan...bile aku tanya harge protien tu, die ckp RM2++ je...betul ke..??besar gedabak cenggitu die ckp dlm RM250 je..??esp shaklee yg cenonet tu pun RM150...taktau la die tk berani nak bgtau sbb ade mak aku...takut terjegil bijik mata mak aku bile dgr...hihi!

adik aku bukan semata2 amek supplement tu je....stp hari wajib pegi gym...klu tak dapat g, mcm cacing kne bakar...tk boley nak duk diam...errr...bulan puasa ni taktau la camne aktiviti die...body die agak tough jugak la...tp aku tak suke...geli tgk ketak sane ketak cni...aku suke body en donut...bile tekan, timbul balik...empuk gtu...mcm donut kan...lalala~ *eh kantoi la kenapa panggil en donut..??haha!*


size same besar dg naila...
tough kan...tp aku tak suke...geli! hahaha



4 comments:

  1. kita mempunyai perasaan yg sama bile tgk laki ketak2. geli! hehehe

    ReplyDelete
  2. a'ah la mmg mcm sabun basuh baju..hehe..!~

    ReplyDelete
  3. kat ofis ciknaa mcm tsunami mkn suppl gini nak dptkn badan ketak2..ada sorang tu smpai msuk sepital sbb body dia tak dpt terima suppl ni.. adooiii la.

    ReplyDelete
  4. laki aty pon konon2 nak makan ubat bagai bagi ketul2..tapi aty tak kasi..sebab aty pon tak suker..huhu

    ReplyDelete