Meh klik kejap~

Monday, August 27, 2012

Annaila : Kene buli di hari raya...;p

balik kampung, Annaila jadi perhatian cket...biase lah budak kecik cenggini semua org geram tgk kan...jd aku sbg mama naila redha aje lah ape org nak buat kan die...hihi...nti da besar cket, org tak layan sgt dah...kan..kan...

malam raya, Naila wat 'muka' cket....kne kacau sepanjang hari kan...plus aku rase die letih gler...bayangkanlah tdo kejap2 je sepanjang hari...takpe naila, bukan selalu...nti dah sampai umah, tdo la puas2 ek!
'brg mainan' di kampung...:p
kne pakai tdung plak...cool dlu...
ok dah tak larat...muke geram...
grrrrrr....nak balik umah pls daddy...
mama...selamatkan naila...:p
ber 'duckface' plak....
dah kne peluk ngn daddy pun, muke cenggitu gak...naseb la naila...:p

9 comments:

  1. pandai posing depan camera...comelll...=)

    ReplyDelete
  2. comeynyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... nnti besaq meh jadi kawan adelia..hihi

    ReplyDelete
  3. Alahai, kesian dia. Biasa lah tu, bukan selalu jumpa sedara mara kan

    ReplyDelete
  4. Comel sangat2 naila ni..geramm..dia buat muka geram pn still comel!

    ReplyDelete
  5. geget mulut tu baru tau..hoho.

    ReplyDelete
  6. alololo..comey nyer naila... memang ar wawa..kesian kat dak kecik kan..letih..tido pon tak menentu..mak pak nyer ngusung jer beraya sampai malam...nak buat macamane..dah beraye namenye...hurrrmm..

    ReplyDelete
  7. naila super duper comel la... ishhh... nak buat menantu... huhhu.... biasa la hafidh pun kena buli gak... tak boleh nak tido. asal tido je ada je orang yang kaco. mummy kena redho la... takkan nak marah plak... penangan dia, mlm mengamuk la bnyk sangat gelak2.

    ReplyDelete
  8. ya Allah comel giler dia buat mulut muncung camtu

    ReplyDelete
  9. comeyyy, geram tgk. Hehe.. bestnyerr Naila dah boleh brgaya. My baby br 40 hari so raya pkai bj biasa2 jer. huhuu. Selamat Hari Raya!!

    ReplyDelete