Meh klik kejap~

Saturday, August 24, 2013

Raya : Menziarah geng gojes Yong~

Last 2 weeks kot. Kitorang laki bini melawat rumah Yong. Sanggup aku amek cuti semata-mata nak jumpa Yong ni haaa. Hahaha. Lagi satu daddy Naila pun sesungguh nak jumpa Yong. Client katanye. Kebetulan Yong pulak nak balik Labuan Khamis tu. Nak tunggu dia balik Semenanjung, bila pulak kan. 

Nak cerita panjang-panjang pun aku tak reti. Dah kalau melawat, kompem-kompem la bersembang-makan-makan-klik-klik gambar-hulur-hulur duit raya-bye-bye. Hahaha. Nah tengok jelah gambar-gambar kitorang eyh^^

Bergambar dengan tuan rumah. Sedap hoiii makanan dia. Dua kali tambah!

Comel gila! Naila pulak tengah moody. 

Mood Naila 50-50, tapi sebab Aidi ni peramah yang amat, tu yang kejap okey kejap tak okey.

Tengok. Aidi ni gelak je. Last-last Naila pun senyum walaupun kambing sangat. Hahaha. 

Daddy sempat berdiskusi dengan client dia. :D




4 comments:

  1. wahh..pandai anak yong layan tetamu kan

    ReplyDelete
  2. seronok sangat...eratkan silaturahim sesama blogger jugakkan

    ReplyDelete
  3. aidi cute sgt gelak2 tu... naila cam pelik tgk aidi

    ReplyDelete