Meh klik kejap~

Thursday, August 15, 2013

Entry emosi kau~

Suami - pelindung isteri.
Suami - tempat untuk isteri menggedik, bermanja. Dah? Kalau bukan dengan suami dengan sape lagi?
Tapi kalau kau dah sampai sepak terajang isteri, depan anak-anak pulak tu, kau memang tak sesuai digelar suami. Lagi-lagi kau biarkan isteri kau digantung tak bertali. Tamak? Kejam? Dan otak kau mungkin senget!

Dulu sebelum kau dapat dia, mesti sungguh-sungguh kau ngorat die. Sungguh-sungguh kau jaga hati dia. Kalau die merajuk, tak tenang hati kau beb. Alah kalau dah suka gila, takkan awek merajuk kau wat dono kan? Kalau wat dono, kau tak serius dengan die. Takdelah sampai amek die jadi bini kau.

Tapi nape bila dah kawen, isteri kau dah beranak pulak, anak kau pulak tu, bukan anak orang lain, kau mula pasang lain? Dah kenapa? Isteri dah tak cantek macam dulu ke? Penyelesaian, tambah bini nombor dua? Dah tu kalau bini nombor dua beranak, body pun dah berlemak sana sini, kau pasang nombor tiga pulak? Bila nak abes? Bila nak puas? Kau bangang tahap berapa? Infiniti mungkin-

Ish! Tengok video isteri dipukul suami dalam lif tu, sakit pulak hati kita ni.

.......................................................

Mood malam ni: emosi mengada terlebih, lapar menggila, nak beger. 
Babai




4 comments:

  1. aah kan wa.kalau ye pon jgn lah belasah mcm tu kan.gila ke hape.

    ReplyDelete
  2. geram kan tengok video tu.. time sayang dibelai2..bila x sayang, disepak terajang. memang x respect lelaki yg sukanaik kaki tangan kat bini

    ReplyDelete
  3. kan? dan statement boleh pulak minta maaf tak sengaja.. grrr!!!!

    ReplyDelete