Meh klik kejap~

Friday, August 23, 2013

Membebel.

Hari ni kan aku mc sebab kes gugur tu. Memula macam nak lepak rumah aku je. Tapi macam boring gila pulak, terus amek naila bawak jumpa atok-opah. 

Tetiba member cakap nak datang rumah mak aku, memang best la. Dia ajak pergi Metro Kajang. Aku follow. Naila tinggal. 

Balik rumah mak aku cakap, "kamu tu dah la tak sihat. Duduk rumah rehat." Aku jawab, "Mak, kena berjalan banyak siket baru cepat keluar. Hahaha" suka ati kau je kan. Ingat beranak ke hapa. 

Weekend ni banyak open house tapi taktau la sempat datang ke tak. Kot la 'adik baby' keluar esok, maka esok jugaklah aku kena start pantang. Phewww. 

Sekian bebelan petang ni.
*baring-baring sambil layan majalah gempak*

3 comments:

  1. Owh adik baby xkeluat ag eh.kena cuci kan wa.hmmmm.takziah wa.

    ReplyDelete