Meh klik kejap~

Tuesday, August 20, 2013

Annaila : Ajuk apa orang cakap!

Mama : Abang...... (Panggil incik suami)
Naila : Abanggggg *sambil main toys*
Mama : *pandang Naila, Naila wat dek je* Daddy........ 
Naila : Daddyyyyyyyy *wat muka taktau lagi*

Eh budak kecik ni dah start ajuk apa mama-daddy cakap nampak.

Pasni susah la nak berabang-abang, berbubu-bubu, berdolly-dolly, bersayang-sayang dengan daddy lagi. Kena tukar panggilan, DADDY-MAMA!


6 comments:

  1. Alololo.. dah pandai!!! Pernah dekat klinik pasangan ni dengan anak dia.. anak dia panggil papa.. papa.. papa.. ayah nyer tak layan. terus anak nyer panggil SAYANG! baru la pasangan tu toleh anak nya. hahaha. :D

    ReplyDelete
  2. Hehehehe mmg kan.budak ni mmg cm ni.dulu mil rara cite.suami rara mengajuk.sampai panggil baoaknya abg.last2 mil kena panggil arwah abah.abah jugak.hehee

    ReplyDelete
  3. hahaha...rakam rakam. nak tengok naila!!

    ReplyDelete
  4. aiyooo mesti comel sgt tu..hehehe naila2..hei ku picit mu nanti..geram2

    ReplyDelete
  5. hehehehe..comel sgt naila.dah besar.
    my daughter pun suka ajuk (eryn).dia dgr my hubby panggil i ayang mas lebih kurang bunyi ayamas tu.hehehe.eryn pun panggil i ayamas jugak ikut ayah dia.
    terus kitorg gelak terbahak2.:-)

    ReplyDelete
  6. ihihih.. memang pun wawa.. lin dari dulu da kena panggil mummy daddy. klu nak panggil manja2 time2 romantik je... Errrrkkk...

    ReplyDelete