Meh klik kejap~

Friday, December 21, 2012

Langkawi 2012 : Last Day! Weeeee~!!

Phewwww. Dekat 2 minggu kan entry Langkawi tak settle lagi. Tampo kang!Ok bila dekat 2 minggu, ingatan pun semakin pudar hokey~ Jadi gambar je banyak, korang hayati je lah. Huahuahua. :p

Entry sebelum:

Annaila dah pening sebab mama asek berposing...Owhhh mama sangat jatuh cinta kat de baron resort hokey....klu g Langkawi, de baron resort jadi pilihan hati...;)

kawasan de baron lagi...cantikkan...RM159.99/night...bilik besar punyeeeee....

ok tau mama naila mencapap terhover...apa aku kisah...kakaka~

dataran lang...nampak tak 2 org yang ada kat tengah2 tu....adik ni tak pandai amek gambar...hahaha...dah mintak tolong orang, kemain ko ngate orang kan...

4 hari Annaila kat sana, letih betul die...asek la nak tido je...nak tdo mesti kat aku...ye aku paham...aku ade bantal, daddy takde...hikhik...:p

sebenarnye aku pun tak paham motip gambar ni ditepek kat cni...mungkin sebab nak tunjuk, 'hey aku ibu yg sangat penyayang...huahua/..."


ayer hangat??ayer panas???tak ingat...yg penting, maksud die same je...cantek weyhhhhhh...tp persekitaran die agak buhsannnn....
menuju tempat untuk merendam kaki.....
tengok Annaila...pantang dapat air, senyum meleret.....
zoom dekat cket..kemain lg dapat air kan....

mama daddy pulak...Naila jangan kacau....

kte lunch dulu...

dan Naila cam biasa, takleh letak kat kerusi ni...mula la terpusing sana sini memanjat...grrrrrr!

best jugak kat sini...murah pun murah...;)
singgah kat Pemandangan Indah...tempat ni membosankan...takde lah indah mana pun bagi aku...hihi...kitorang lepak sini sambil makan goreng pisang...
duduk dengan mama kat depan asek la terloncat sana, terloncat sini, melentik-lentik badan, geram betul...letak kat belakang, bagi biskut, diam....muka blur je.....bagus...pasni takmo dok diam, letak je belakang...tapi jangan bawak macam tempirit lak...bawak dengan lemah gemalai hokey....

tak sampai 15 minit, pandang belakang, dah terkebabo tido...fuhhh! lagi lah lega...mama dengan daddy kat depan fefeeling bercinta bertepuk bertampar...hihihi...

singgah makan tepi jalan dekat dengan airport sambil tunggu 7.30ptg...nak balik dah weyh...muka Naila blur bila bangun tido...

sikit-sikit gambar Naila....meh tuan punya blog mau mencapap jugak...hi korang! hihihi...:p

tahap kegeraman dekat Naila....Naila REDHA....

haaaaa suka sangat nak lentik-lentik badan, duduk dalam troli diam-diam...terpinga-pinga duk dalam tu...

bila dorang wat announcement flight delay, Annaila terus meraung kemarahan...sabar ye Naila...mama pun geram jugak...sebaik sejam je delay nye...



kita nak balik malaysia dah...eh...??okey pembetulan, kte nak balik selangor dah....

ni fesyen muka apa ntah...tapi nak tepek gak sbb.....aku pun taktau apa sebab..hahaha...
suka sangat gambar ni sebab nampak kemesraan mak ngan anak...bukan bapak dengan anak....huahuahua...gambar pun kau nak keji kan! :p

9 comments:

  1. Macam byk je shopping tuu hehe. Muka naila cutenya lahai duk blkakng mcm blur je huhu

    ReplyDelete
  2. dah baca semua siri untuk langkawi ni..
    mmg best la pegi sini..
    rase mcm nak pegi sane jugak...
    tapi kalau pegi Darwisy kecik lagi..huhuhu..
    tunggu dier beso skit la...

    Annaila mmg comel sgt..
    suke tgk dier senyum..
    boleh jatuh cinta...^_^

    ReplyDelete
  3. mama ber'pepplum. cantik betul mama. percutian ke langkawi memang best. teringat saat saat honeymoon dulu..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Sronok tgk gsmbo2 ni...ceria2 je..

    ReplyDelete
  5. haiya.. feeling ciknaa anak beranak dlm gambo tusss.. hehe.

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak pegi Langkawi.. last pegi thn 2003 kot..hihi..
    dah byk berubah kot...
    salam kenal..TQ follow sy... follow sni juga #194 :)

    ReplyDelete
  7. teruja nak pegi jugak ni...
    bawak bekal makanan apa untuk naila?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bawak caralec dgn biskut2 je...:)
      takyah bawak banyak pun takpe, beli kat sana je...murah!!!

      Delete