Meh klik kejap~

Wednesday, December 5, 2012

Annaila : Ragam budak 8 bulan~

Semalam janji nak tepek gambar Annaila bebanyakkan?? Walaupun korang tak tagih janji, tapi aku nak tepek gak! Huahuahua~ Kenangan weyh! Kalau duk letak dalam ip bebanyak pastu ip rosak ke hilang ke, tak ke nanges!

Ok persembahkan budak 8 bulan, Faida Annaila!
*
*
*
Hai semua, saya Faida Annaila! Hari ni nak luahkan persaan yang terbuku di jiwa kita. :)

Hobi kita memanjat. Tanpa memanjat, tak sempurna rasanya hidup kita~

*
*
Kita juga suka lakukan aksi ngeri ni sambil dengar daddy terjerit-jerit cuak~

*
*
Memanjat daddy juga adalah kesukaan saya

*
*
Bila tak dapat panjat daddy, tunggang kuda pun jadilah~

*
*
Sebab daddy suka layan kita, kita pun tolong daddy sidai kain~

*
*
Bila mama marah, kita akan muka, sengetkan mulut~

*
*
Bila kita buat muka, mama akan 'ajar' kita sampai kita letih dan tertdo. Sobsobs~

Sekian untuk pagi ini. Babai~


16 comments:

  1. hehee.. i pun klu x thn bedungkan jgk.. tp Hana bkn nyer reti penat. mkin kuat melalak adalah. huhu..

    ReplyDelete
  2. x pasal2 da besau pon kene bedung..nak bagi diam....tu baru pmpn..lau boboy..cmne la gayenye pulak kan...tgh lasak dan membesar...steady annaila...ajar mama cukup2..heheheh

    ReplyDelete
  3. hahhaha..mama dera naila yek.....gerammm jer tgk..muka tak bersalah jer.....

    ReplyDelete
  4. amboi garangnya mama, oloh-oloh, meh naila kat mommy meh, mommy baik ;p

    ReplyDelete
  5. salam kenal
    ala...tomey bdak tecik ni..usia segini mmg rutin x duk diam.
    acm ammar sy jg umur dah nk masuk 3 thn sy akn 'ajar' dia smpai melalak..
    skangni pantang dia kalu org tekan hidung dia..marah kemain lg..tp ummy dia sj bg dia jerit dn meronta bengang..hihihi
    tu r ank kecil pe dia th main,makan,tido,nangis,dsbnya..
    bergitu jg dulu ms kita kecil dulu

    ReplyDelete
  6. muka nek kuda sgt comey dgn m,imik muka ala2 blur tu..hehe....psstt : naila, airiell kem slm...

    ReplyDelete
  7. hihihi..alahai kesian naila...mama kerjakan yer.. =D

    ReplyDelete
  8. hihi..boleh geng ngan aqilah nie

    ReplyDelete
  9. hehe ske layan baby2 yg baru nak meng-explore ni...

    ReplyDelete
  10. sama mikha pon ada kuda centu jugak. tapi kaler merah..kihkihkih!

    ReplyDelete
  11. annaila..awak sangat comel.besar nanti sure awak lagi comel plus cantik menawan hati :) aunty dah puji ni, annaila nak belanja apa? hehehe

    ReplyDelete
  12. Alahai comeinya annaila ni...cute sangat..rasa cam nak gomol2 je...heheee

    ReplyDelete
  13. makin besar,makin macam2 la ye.tak pe,nanti dah betul2 besar banyak yang Annaila blh tlg ibu

    ReplyDelete