Meh klik kejap~

Friday, June 29, 2012

Annaila : Demam~

errr..kisah ari selasa ari tu...Annaila demam...tak kuat sgt...cume suam kus2 je...tp cepat2 tampal cool fever n lap2 badan die risau suhu badan makin naik...

pastu g homeopathy bangi sbb terbace beberape blog yg dorg anta ank dorg g cni...tgk cepat sgt mama nyer terpengaruh...hihi..tp mil pun galakkan g hpathy dari klinik...

aku rase Naila demam sbb malam tu die kembung...so mlm tu tdo tk berape nk lena n asek la ok ek ok ek merengek....klu da kembung perut mst lah kne salahkn mama die ni kan...makan tak ingat dunia lg...mnde yg aku makan smpai ank kembung: kopi, vanilla coke, spritz, vanilla coke...haaaa...vanilla coke smpai 2 botol...mane la anak tk sakit perut...ok syg..sori ye...mama tk minum air gas2 ni lg...heeee...tp klu cket je boley kan Naila...kan kan....muahhh~

budak demam....kesian~

pantang: kopi, nescafe, air batu, air kelapa, cuka, bawang mentah, bahan awet

7 comments:

  1. comelnya naila...geram tengok dia....hehehe....
    maknya kuat minum air gas ek...heheh...aduhh sebut vanila coke terliur lak...aeen pun mmg suka minum air gas ni...tp start dari kawen smp sekarang xminum dah...berpantang nak dapatkan baby time tu..hehehe...tengok lah lepas bersalin nie..rasa cam nak belasah je minum air gas..heeheheh...

    ReplyDelete
  2. demam..tapi muke ttp comel...hehehehe....:)

    ReplyDelete
  3. Adelia lau demam pn xg klnk tp g hpathy..
    Papa dia lg pcyakan ubt hpathy dr klnk nie,tp mmg elok pun dan yg penting adelia serasi..

    Semoga annaila cepat sembuh ye syg..:-)

    ReplyDelete
  4. demam pon amik gambar senyum..masih maintain comel..memang comel sungguh..!! :)

    ReplyDelete
  5. Mcm tak demam ja naila tu..senyum sokmo..hehehe..
    Oh ya, nak tambah makanan yg bole kembung, taugeh..tp ikut org jugak..kadang2 tak kadang2 ye..

    ReplyDelete
  6. demam pun boleh buat muka comey! ish..aunty mau gigit! hehehe take care sayang annaila :)

    ReplyDelete
  7. comel...senyum mu menawan :)

    ReplyDelete