Meh klik kejap~

Monday, June 11, 2012

Annaila jadi model plak~

ekekeke...title tak menahan...bukan model sbnrnye...saje masuk pertandingan baby2 neh...so sape2 yg ade baby umur 3 bulan ke atas, boley la masuk...Annaila mane ckup umur...die baru 2 bulan lbeh...senyum pun tak reti sgt...susah benor aku ngacah nk die senyum mase amek pic ari tu...hahaha...tp saje je nak amek gmbr gedik die...pastu leh la letak kat umah n bilik die...wah gitu...mama yg terlebih excited ye...sekian...

syarat2nye, g tesco beli lah barang atas RM50...so tunjukkan resit pastu boley la pilih2 baju yg comey2...pastu click2...tadaaaaa...gmbar siap...pastu klu nak gmbar yg dorg amek tu kne beli...harga die,

cd sahaje : RM58.00
1 gmbar size A4 and 2 size kecik (normal) : RM50.00
cd + Gambar : RM88.00


aku amek pic je...sbb gmbar Annaila kelakar plak...nak amek pic + cd cam tak berbaloi2 plak...nk amek cd pun nti duk terperap je watpe kan...baek amek gmbar pastu g beli frame, balik dah boleh menghias umah...hahaha...

hadiah die...??ntah tak ingat plak aku...tp ade wang tunai + frame +++++... tak hengat...

so ni lah hasil gmbar Annaila yg klu aku tgk mst aku nak gelak....ekekeke...biarlah org nk kate ape Naila, yg penting mama nk ckp "comelnye ank mama ade rambut kerinting2 tu..." hahahaha....meh cium satu ribu kali...muaaahhh~!

8 comments:

  1. hihi...comel rambut curly Anaila. tetiba je rambut sekejapan begitu ye anaila.. :)
    Good luck! mana tau rezeki anaila menang kan..kan..

    ReplyDelete
  2. eh tu pandai je Annaila sinyum ! Mama ni belum apa2 dah under estimate Annaila tau.. hehe, good luck baby :)

    ReplyDelete
  3. hihi...tp Annaila tk ckup umur lagi...syarat 3 bulan ke atas...jadi saje2 je la amek gmbr die jd model mama n daddy nye..:p

    ReplyDelete
  4. comelnya . ^__^
    follow kamu ye .
    ceritabakalpengantin.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. waaa comel! ni yg geram kt baby girl ni...hehe

    ReplyDelete
  6. Hahaha..rambut tu asli ke?? Tp sgt chomel..senyim sakan dia..

    ReplyDelete