Meh klik kejap~

Thursday, June 28, 2012

Annaila : Checkup 3 bulan~

ari ni Annaila g checkup 3 bulan....wahhh...3 bulan da melihat dunia...best tak dunia ni Naila...best kan...eh tp td en donut call ckp jari Naila luke sbb adik ipar potong kuku die tersiat kulit cket....perasaan aku time dgr tu, gelak aje...hahahhaa...dasar....alaaa biase la tersiat cket2 kan...bukan terpotong...klu terpotong, aku melalak la jgk...hihi...

ok so result utk checkup 3 bulan ni:

Berat : 5.95kg 
Tinggi : 63cm
Ukur lilit kepala :
Kne injection 3 bulan...

masuk bilik nurse td, nurse bg Annaila main angry bird kaler merah tu...nk tgk la mata Naila ni ok ke tak..bg respon tak kat kaler2 merah tu...tp Naila wat derkkkk je...aiyooo anak...pastu nurse ajak sembang pun Naila buat tktau...last2 aku la bgtau nurse yg Naila da start sembang2 n klu tgk org lalu lalang, mmg mata die duk usha...tbe2 bile aku nk angkut budak kecik tu keluar, time tu la baru bising mulutnye...ok la nak oiii...yg penting nurse tu dgr...tkde la die ingt aku reka2 cter....keh3...:p

lg satu pasal aku lak...nurse tnye ade merancang tak...yg aku ni mane la ade amek pape pil lg...so nurse risau mama nye pregnant...ekekeke...jadi cikpuan nurse mntak beli pil NORIDAYS..??ke ape ntah name die...kertas tu kat en donut...klu aku tanye die nti, kompem kertas tu da ilang...cettt..suke suki je tuduh...ntah2 die simpan...:p pil NORIDAYS tu seswai utk ibu menyusu sbb dos die tk kuat...klu ubat lg satu tu, boley keringkan susu....itu nurse ckp lah kan...aku ni iye kan aje lah...ok balik ni singgah farmasi yg dekat ngn umah aku tu...beli pil tu....huih~berdebar lak nak makan pil2 ni...hihi...

eh berat aku skang 54.5kg...2.5kg lagi mau turun...yeeehaaaa~!

**lupe nk amek gmbar Annaila utk ari ni....**

3 comments:

  1. chaiyok2..slamat berusha menurunkan berat badan...heeheh....ala kuku baby kan lembut...biase la kalo tersiat sikit tu kan...:)

    ReplyDelete
  2. kenapa misi tu x bagi pil noriday tu? bukan percuma ka???? pergi klinik kesihatan kn???

    ReplyDelete