Meh klik kejap~

Tuesday, June 5, 2012

Baby Room at Sunway Pyramid~

smlm ari Isnin, kami laki bini bercuti...kunun nak mengabiskan mase bersame family...weekend tak cukup ko...hihi...sbnrnye bulan 6 ni en donut busy n kemungkinan akan standby...huaaa~!aku la yg kne tinggal dgn budak kecik tu...terpakse la bersilat klu en donut balik lmbat atau kne stayback memalam...wuwuwu...(T_T)

so tempat dituju adelah sunway pyramid...heh~ smpai sane makan2 n beli brg Annaila cket...pastu cam biase Annaila merengek nak susu..aku tak sediakn ebm sbb Annaila bukannye nk sgt minum ebm klu aku ade...aku pun lg selese df je...tkde lah pembengkakan susu terjadi kan...

so cari punye cari jpe lah baby room..tu pun tnye mcik cleaner kat sane...pestime menjenguk ke baby room, wah santeknyeeeee...tak sempat nak amek gmbar sbb Annaila da nanges mcm ke hape...ape2 hal kne bg die kenyang dlu...dlm baby room tu ade nursing room...so aku nyusukan Annaila dlm bilik tu...dlm bilik tu, ade plug, so kirenye klu korg nk pump kat ctu pun takde masalah...perfect gler...

kat luar nursing room lak, klu korg ade ank kecik2 yg da pandai jalan, ade la playground cenenot kat dlm baby room tu...pastu ade air panas n sejuk kot2 la nak buat susu formula ke...sinki yg besau + santek...oh pestime tgk baby room yg besar n santek cenggitu...klu tmpat lain, kecik je...

pastu gedik2 amek pic n sempat amek gmbar sinki tu je...pastu baru nk amek playground n nursing room tu tgk, aik da padam da hp...alamak i-pongku kehabisan battery...sekian...

yg tak best kat sunway skang, toilet die sume pakai tisu...hampeh tul...ko ingat org Islam tak jejak kat sunway ke nk cabut2 air...klu dlu boley la terime lg walaupun ko letak saluran cebokan air tu kat jamban, kirenye air tu terpancut je kat montot...at least ade air walaupun susah nk cebok...tp skang...??hampeh~! ke sbb dorg nk save duit air...cesss~!  kne la tahan nk lepaskn hajat...

yg ni je sempat snap...hihihi...

tgh nenen...weeeheee~ sbb tkde org, en donut
masuk sekali takut aku kne kidnap...ok gedik~

7 comments:

  1. bab nursing room mmg best. tp ade 1 bilik je yg ade pintu utk nursing dlm tu kan..kalau byk sikit ok la..sbb selalu pegi asik ade org je.
    toilet mmg xbest kat sunway..canggih sgt.tp ade toilet kat bahagian jusco tu ade paip mcm biasa tu..kalau terdesak nak gi toilet sgt baru pegi.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoyeee...tp tak masuk nursing room pun sbb takde org...jd df dekat luar2 tu aje...weekday, tak ramai org...tak pernah try g weekend sejak bersalin ni...heeee...:p
      ow kat jj ade ek toilet...taktau plak ade yg tersorok...klu jalan kat sunway boley sesat...bukan kedai runcit sy nk dtg selalu...hihi...

      Delete
  2. salam singgah,

    ooh cantik juga ye nursing room nye. Tapi memang patut la, baru selesa kan nak feed baby. Kesian Annaila dahaga ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg selese...tp klu ramai org, tk selese gak kot...heee..:)

      Delete
  3. Replies
    1. maceh2...cket lg 4 beranak plak..eh..??

      Delete
  4. tak syok la wawa kalau nak melepas hajat xde air. hehehe...

    ReplyDelete